Dezintoxicarea de primavara: FIBRELE ALIMENTARE
" ... detoxifierea nu este un moft. Stilul de viata si alimentatia sunt ucigasii tacuti ai romanilor. Intestinele au de suferit in conditiile in care alimentatia romanilor este saraca in fibre, dar bogata in fainoase si amidon, in zahar si carne. Foarte putine persoane realizeaza importanta igienei intestinale. Daca nu sunt eliminate la timp, resturile alimentare, toxinele si deseurile metabolice din colon intra intr-un proces de fermentatie si putrefactie prelungit, fiind reabsorbite si repuse in circulatie. Asistam astfel la o intoxicare latenta a organismului. ..."
Citeste tot articolul
Dezintoxicarea de primavara: CURATENIA INCEPE CU NOI
Dupa o iarna aspra si lunga, precum in povestirile bunicilor, ne bucuram in aceste zile de preludiul Rapsodiei Primaverii. E vremea pentru curatenie in intreaga natura, dar si in propria noastra viata. E vremea sa eliminam toate reziduurile adunate din toamna si de peste iarna in organism. Anotimpul rece este cel in care se creeaza in mod inevitabil depozite ce trebuie curatate primavara, spre a incepe un nou ciclu al vietii cu limpezime, usurime si claritate. Este suficient sa ne gandim doar la cateva lucruri: ca peste iarna, mancarea a fost mai grea, mai grasa, s-au consumat mai putine legume si fructe proaspete, am facut miscare mai putina, pentru ca frigul ne-a indemnat sa stam mai mult in casa. Alimentele mai grele, mai vascoase, care au tendinta de depunere...
Citeste tot articolul
Alte articole din sectiunea "Terapii alternative"
Afisare: 241 - 280 din 542 articole
-
TERAPIA KNEIPP - SPĂLĂTURILE CORPORALE
Numarul 1232 -
Sănătate cu alimente - Mirosul neplăcut al gurii
Numarul 1232 -
Sindromul de gură uscată
Numarul 1232 -
FIERUL NATURAL
Numarul 1229 -
Sănătate cu alimente - CONSTIPAŢIA
Numarul 1229 -
SINDROMUL PREMENSTRUAL
Numarul 1228 -
Medicamentul din cap
Numarul 1228 -
"Scăldătoarea" dacilor şi romanilor: GEOAGIU BĂI
Numarul 1227 -
Sâcâieli estivale - Domoliţi-le cu COMPRESE şi ÎMPACHETĂRI
Numarul 1226 -
Sănătate cu alimente: Neplăcerile verii
Numarul 1226 -
MARIA POP - biolog, creatoarea firmei "Hypericum" - "În fruntea listei preparatelor noastre se află bitterurile din plante"
Numarul 1225 -
Doctorul de pe malul mării
Numarul 1224 -
Apă, dar nu în exces!
Numarul 1224 -
Soluţii pentru accidentele verii
Numarul 1223 -
Comori de sănătate: Staţiunea Moneasa
Numarul 1223 -
Plantele medicinale ale lunii iunie
Numarul 1221 -
Cromul natural
Numarul 1221 -
Misterul autovindecării
Numarul 1221 -
Emoţiile şi sănătatea: BRANDON BAYS şi "Călătoria" sa vindecătoare
Numarul 1218 -
Terapii mentale - Coerenţa cardiacă
Numarul 1218 -
Terapii mentale - SLĂBIŢI CU AJUTORUL IMAGINAŢIEI!
Numarul 1218 -
Sănătate cu alimente - FIBROMIALGIA
Numarul 1215 -
CINCI ALIMENTE MIRACULOASE: germenii de grâu, drojdia de bere, polenul, iaurtul şi pătrunjelul
Numarul 1214 -
ALERGIA LA POLEN
Numarul 1213 -
Tratament pentru bolile trupului, provocate de suflet
Numarul 1212 -
Laba piciorului
Numarul 1212 -
Sănătate cu alimente - ULCERUL GASTRIC
Numarul 1212 -
Reţetele d-lui prof. Constantin Pârvu
Numarul 1212 -
Un medicament revoluţionar: MERSUL PE JOS
Numarul 1211 -
Leacuri contra infecţiilor rezistente la antibiotice
Numarul 1211 -
Impotenţa
Numarul 1210 -
Emoţiile şi sănătatea
Numarul 1210 -
Virozele respiratorii - Dr. RAREŞ SIMU: "Cei mai expuşi la îmbolnăvire sunt copiii mici, vârstnicii şi persoanele cu afecţiuni cronice grave"
Numarul 1209 -
Interacţiuni periculoase
Numarul 1209 -
Ce pot să mănânc, la ce boală?
Numarul 1209 -
Seminţele - forţele prea puţin cunoscute ale naturii (II)
Numarul 1207 -
Sănătate cu alimente: CANDIDOZELE
Numarul 1207 -
Seminţele - forţele prea puţin cunoscute ale naturii
Numarul 1206 -
TELOMERII - SECRETUL SĂNĂTĂŢII
Numarul 1205 -
ACTUALITATEA MEDICALĂ
Numarul 1205