Feluri cu carne de miel
Pulpa de miel in crusta de sare: Ingrediente (pentru 8 portii): o pulpa de miel (circa 2,5 kg), 600 g sare grunjoasa, 600 g faina, 3 oua mari, o lamaie, piper proaspat macinat, 1 lingurita chimen, 4 catei de usturoi, 1 crenguta de rozmarin, faina pentru planseta. Sosul: 500 g iaurt (din lapte integral), 3-4 frunzulite de menta, sare. * Mod de preparare: * Se scoate carnea din frigider, cu o ora inainte de-a o gati. * Se framanta un aluat neted - intai cu mixerul, apoi cu mana - din faina, oua, sare si 225 ml de apa, se inveleste cu o folie de plastic si se tine o ora la rece. * Se-ncinge cuptorul la 180gr.. * Se spala bine carnea, se zvanta ...
Citeste tot articolul
Alte articole din sectiunea "Cosul cu targuieli"
Afisare: 1 - 40 din 583 articole
-
Budinci
Numarul 1353 -
Bucătărie mediteraneană - SARDINIA
Numarul 1351 -
Mâncăruri cu cartofi (II)
Numarul 1350 -
Festin cu varză, sfeclă şi ţelină
Numarul 1348 -
Sugestii neconvenţionale pentru masa de Anul Nou: Feluri cu pui
Numarul 1347 -
Sugestii pentru Masa de Crăciun - Reţetele LAUREI COSOI
Numarul 1346 -
Bucătărie franţuzească
Numarul 1332 -
Bucătărie rapidă
Numarul 1331 -
Salate de vară
Numarul 1321 -
Vinetele
Numarul 1277 -
Feluri uşoare cu legume
Numarul 1272 -
Salate uşoare, de vară
Numarul 1271 -
Dulciuri din orez
Numarul 1254 -
Macaroane în fel şi chip
Numarul 1253 -
Supe magice de legume
Numarul 1252 -
Mămăligă ca-n Italia!
Numarul 1248 -
Torturi festive
Numarul 1247 -
Mâncăruri la cuptor (Bune de tratat frigul)
Numarul 1242 -
Olimpiada legumelor
Numarul 1234 -
Mâncăruri delicioase cu roşii
Numarul 1233 -
Bucătărie rapidă
Numarul 1232 -
Bucătărie uşoară
Numarul 1225 -
O masă la iarbă verde
Numarul 1224 -
Condimentele Crăciunului
Numarul 1147 -
Ce mananca francezii toamna...
Numarul 893 -
Ce mananca italienii...
Numarul 892 -
Mancaruri cu dovleac
Numarul 891 -
Bucatarie nostalgica
Numarul 890 -
Bucatarie nostalgica
Numarul 889 -
Bucatarie italieneasca de toamna
Numarul 888 -
Bucatarie cu verdeturi
Numarul 887 -
Dulciuri cu gutui
Numarul 886 -
Feluri cu rosii
Numarul 885 -
Delicatese
Numarul 884 -
Bucatarie de vara cu cascaval
Numarul 883 -
Bucatarie italiana
Numarul 882 -
Bucatarie de vara
Numarul 881 -
Prajituri de vara
Numarul 880 -
Bucatarie basarabeana
Numarul 879 -
Bucatarie basarabeana
Numarul 878