Feluri cu carne de miel
Pulpa de miel in crusta de sare: Ingrediente (pentru 8 portii): o pulpa de miel (circa 2,5 kg), 600 g sare grunjoasa, 600 g faina, 3 oua mari, o lamaie, piper proaspat macinat, 1 lingurita chimen, 4 catei de usturoi, 1 crenguta de rozmarin, faina pentru planseta. Sosul: 500 g iaurt (din lapte integral), 3-4 frunzulite de menta, sare. * Mod de preparare: * Se scoate carnea din frigider, cu o ora inainte de-a o gati. * Se framanta un aluat neted - intai cu mixerul, apoi cu mana - din faina, oua, sare si 225 ml de apa, se inveleste cu o folie de plastic si se tine o ora la rece. * Se-ncinge cuptorul la 180gr.. * Se spala bine carnea, se zvanta ...
Citeste tot articolul
Alte articole din sectiunea "Cosul cu targuieli"
Afisare: 561 - 583 din 583 articole
-
Cosul cu targuieli
Numarul 346 -
Cosul cu targuieli
Numarul 345 -
Cosul cu targuieli
Numarul 344 -
Cosul cu targuieli
Numarul 342 -
Cosul cu targuieli
Numarul 342 -
Cosul cu targuieli
Numarul 341 -
Cosul cu targuieli
Numarul 340 -
Cosul cu targuieli
Numarul 340 -
Cosul cu targuieli
Numarul 339 -
Cosul cu targuieli
Numarul 339 -
Cosul cu targuieli
Numarul 338 -
Cosul cu targuieli
Numarul 337 -
Cosul cu targuieli
Numarul 336 -
Cosul cu targuieli
Numarul 335 -
Cosul cu targuieli
Numarul 334 -
Cosul cu targuieli
Numarul 333 -
Cosul cu targuieli
Numarul 332 -
Cosul cu targuieli
Numarul 331 -
Cosul cu targuieli
Numarul 330 -
Cosul cu targuieli
Numarul 329 -
Cosul cu targuieli
Numarul 328 -
Cosul cu targuieli
Numarul 327 -
Bucatarie rapida
Numarul 326