Feluri cu carne de miel
Pulpa de miel in crusta de sare: Ingrediente (pentru 8 portii): o pulpa de miel (circa 2,5 kg), 600 g sare grunjoasa, 600 g faina, 3 oua mari, o lamaie, piper proaspat macinat, 1 lingurita chimen, 4 catei de usturoi, 1 crenguta de rozmarin, faina pentru planseta. Sosul: 500 g iaurt (din lapte integral), 3-4 frunzulite de menta, sare. * Mod de preparare: * Se scoate carnea din frigider, cu o ora inainte de-a o gati. * Se framanta un aluat neted - intai cu mixerul, apoi cu mana - din faina, oua, sare si 225 ml de apa, se inveleste cu o folie de plastic si se tine o ora la rece. * Se-ncinge cuptorul la 180gr.. * Se spala bine carnea, se zvanta ...
Citeste tot articolul
Alte articole din sectiunea "Cosul cu targuieli"
Afisare: 241 - 280 din 583 articole
-
Bucatarie rapida
Numarul 673 -
Mancaruri pentru toate gusturile
Numarul 672 -
Feluri cu dovlecei
Numarul 671 -
Vremea cartofilor noi
Numarul 670 -
Aluaturi de primavara
Numarul 669 -
Mancaruri pentru toate gusturile
Numarul 668 -
Anotimpul capsunilor
Numarul 667 -
Omlete variate
Numarul 666 -
Sugestii pentru masa de Pasti
Numarul 665 -
Dulciuri de sarbatori
Numarul 664 -
Mancaruri cu miel
Numarul 663 -
Retete de post taranesti
Numarul 662 -
Intre iarna si primavara...
Numarul 661 -
Adio, varza acra...
Numarul 660 -
Bucatarie rapida
Numarul 659 -
Mancaruri consistente, pentru timp friguros
Numarul 657 -
Mancaruri cu parfum de mirodenii
Numarul 656 -
Mancaruri cu telina
Numarul 655 -
Mancaruri cu usturoi
Numarul 654 -
Maslinele la loc de cinste
Numarul 653 -
Bucatarie italiana
Numarul 652 -
Mancaruri usoare cu legume si verdeata
Numarul 651 -
Bucatarie irlandeza
Numarul 650 -
Bucatarie rapida
Numarul 649 -
Trei feluri pentru Revelion
Numarul 648 -
Sugestii pentru Masa de Craciun
Numarul 647 -
Dulciuri pentru Craciun
Numarul 646 -
Cocaturi usoare, dar foarte bune
Numarul 645 -
Bucatarie rapida
Numarul 644 -
De patru ori macaroane
Numarul 643 -
Cartofi si iar cartofi...
Numarul 642 -
Campionul toamnei: dovleacul
Numarul 641 -
Mancaruri pentru zile reci
Numarul 640 -
Mancaruri cu legume si mirodenii
Numarul 639 -
Bucatarie rapida
Numarul 638 -
Mancaruri cu ardei grasi
Numarul 637 -
Bucatarie fara sare
Numarul 636 -
Bucatarie rapida
Numarul 635 -
Feluri cu rosii
Numarul 634 -
Sosuri pentru toate gusturile
Numarul 633