Bucatarie rapida
							Supa cu ridichi si cartofi: Ingrediente (pentru 4 portii): 500 g cartofi fainosi, 3 legaturi de ridichi (a 250 g), 1 ceapa, 20 g unt, sare, piper, 1 lingura zeama concentrata de pasare sau legume (Knorr+apa), 1 legatura patrunjel, 1 pahar smantana subtire (125 g), nucsoara, 100 g jambon (taiat cubulete).
							
							Citeste tot articolul
						
					
                    Alte articole din sectiunea "Cosul cu targuieli"
Afisare: 1 - 40 din 583 articole
- 
								Budinci
Numarul 1353 - 
								Bucătărie mediteraneană - SARDINIA
Numarul 1351 - 
								Mâncăruri cu cartofi (II)
Numarul 1350 - 
								Festin cu varză, sfeclă şi ţelină
Numarul 1348 - 
								Sugestii neconvenţionale pentru masa de Anul Nou: Feluri cu pui
Numarul 1347 - 
								Sugestii pentru Masa de Crăciun - Reţetele LAUREI COSOI
Numarul 1346 - 
								Bucătărie franţuzească
Numarul 1332 - 
								Bucătărie rapidă
Numarul 1331 - 
								Salate de vară
Numarul 1321 - 
								Vinetele
Numarul 1277 - 
								Feluri uşoare cu legume
Numarul 1272 - 
								Salate uşoare, de vară
Numarul 1271 - 
								Dulciuri din orez
Numarul 1254 - 
								Macaroane în fel şi chip
Numarul 1253 - 
								Supe magice de legume
Numarul 1252 - 
								Mămăligă ca-n Italia!
Numarul 1248 - 
								Torturi festive
Numarul 1247 - 
								Mâncăruri la cuptor (Bune de tratat frigul)
Numarul 1242 - 
								Olimpiada legumelor
Numarul 1234 - 
								Mâncăruri delicioase cu roşii
Numarul 1233 - 
								Bucătărie rapidă
Numarul 1232 - 
								Bucătărie uşoară
Numarul 1225 - 
								O masă la iarbă verde
Numarul 1224 - 
								Condimentele Crăciunului
Numarul 1147 - 
								Ce mananca francezii toamna...
Numarul 893 - 
								Ce mananca italienii...
Numarul 892 - 
								Mancaruri cu dovleac
Numarul 891 - 
								Bucatarie nostalgica
Numarul 890 - 
								Bucatarie nostalgica
Numarul 889 - 
								Bucatarie italieneasca de toamna
Numarul 888 - 
								Bucatarie cu verdeturi
Numarul 887 - 
								Dulciuri cu gutui
Numarul 886 - 
								Feluri cu rosii
Numarul 885 - 
								Delicatese
Numarul 884 - 
								Bucatarie de vara cu cascaval
Numarul 883 - 
								Bucatarie italiana
Numarul 882 - 
								Bucatarie de vara
Numarul 881 - 
								Prajituri de vara
Numarul 880 - 
								Bucatarie basarabeana
Numarul 879 - 
								Bucatarie basarabeana
Numarul 878 
				


				
			
                                  



