Vremea merelor
Tarta cu miere - Ingrediente (pentru 6 persoane): Pentru aluat - 250 g faina, 100 g unt moale, 100 g zahar, 1 ou, 1 varf de cutit sare. Pentru garnitura: 2 kg mere rosii mari, 200 g miere, 50 g unt. - Mod de preparare: * Varsati faina intr-un castron, faceti o gropita la mijloc si spargeti oul in ea. Adaugati sarea, zaharul si untul moale, amestecati cu varfurile degetelor pana ce obtineti un aluat si tineti aluatul 30 de minute la frigider, invelit intr-o folie de plastic. * Curatati merele de coaja si samburi si taiati-le felii mai groase. Incingeti cuptorul la 210gr..
Citeste tot articolul
Alte articole din sectiunea "Cosul cu targuieli"
Afisare: 1 - 40 din 583 articole
-
Budinci
Numarul 1353 -
Bucătărie mediteraneană - SARDINIA
Numarul 1351 -
Mâncăruri cu cartofi (II)
Numarul 1350 -
Festin cu varză, sfeclă şi ţelină
Numarul 1348 -
Sugestii neconvenţionale pentru masa de Anul Nou: Feluri cu pui
Numarul 1347 -
Sugestii pentru Masa de Crăciun - Reţetele LAUREI COSOI
Numarul 1346 -
Bucătărie franţuzească
Numarul 1332 -
Bucătărie rapidă
Numarul 1331 -
Salate de vară
Numarul 1321 -
Vinetele
Numarul 1277 -
Feluri uşoare cu legume
Numarul 1272 -
Salate uşoare, de vară
Numarul 1271 -
Dulciuri din orez
Numarul 1254 -
Macaroane în fel şi chip
Numarul 1253 -
Supe magice de legume
Numarul 1252 -
Mămăligă ca-n Italia!
Numarul 1248 -
Torturi festive
Numarul 1247 -
Mâncăruri la cuptor (Bune de tratat frigul)
Numarul 1242 -
Olimpiada legumelor
Numarul 1234 -
Mâncăruri delicioase cu roşii
Numarul 1233 -
Bucătărie rapidă
Numarul 1232 -
Bucătărie uşoară
Numarul 1225 -
O masă la iarbă verde
Numarul 1224 -
Condimentele Crăciunului
Numarul 1147 -
Ce mananca francezii toamna...
Numarul 893 -
Ce mananca italienii...
Numarul 892 -
Mancaruri cu dovleac
Numarul 891 -
Bucatarie nostalgica
Numarul 890 -
Bucatarie nostalgica
Numarul 889 -
Bucatarie italieneasca de toamna
Numarul 888 -
Bucatarie cu verdeturi
Numarul 887 -
Dulciuri cu gutui
Numarul 886 -
Feluri cu rosii
Numarul 885 -
Delicatese
Numarul 884 -
Bucatarie de vara cu cascaval
Numarul 883 -
Bucatarie italiana
Numarul 882 -
Bucatarie de vara
Numarul 881 -
Prajituri de vara
Numarul 880 -
Bucatarie basarabeana
Numarul 879 -
Bucatarie basarabeana
Numarul 878