Doua feluri cu legume
							Legume in aluat. Ingrediente (pentru 4-5 persoane): 300 g dovleac, 1 dovlecel, 1 vanata, 1 morcov, 1 ardei gras rosu sau galben, 1 ceapa rosie, 1 conopida mica, 1 mar, ulei pentru prajit. Pentru aluat: 250 g faina, 2 oua, 15 cl lapte, 1 lingura ulei de maslin...
							
							Citeste tot articolul
						
 
					
                    Alte articole din sectiunea "Cosul cu targuieli"
Afisare: 1 - 40 din 583 articole
- 
								Budinci
 Numarul 1353
- 
								Bucătărie mediteraneană - SARDINIA
 Numarul 1351
- 
								Mâncăruri cu cartofi (II)
 Numarul 1350
- 
								Festin cu varză, sfeclă şi ţelină
 Numarul 1348
- 
								Sugestii neconvenţionale pentru masa de Anul Nou: Feluri cu pui
 Numarul 1347
- 
								Sugestii pentru Masa de Crăciun - Reţetele LAUREI COSOI
 Numarul 1346
- 
								Bucătărie franţuzească
 Numarul 1332
- 
								Bucătărie rapidă
 Numarul 1331
- 
								Salate de vară
 Numarul 1321
- 
								Vinetele
 Numarul 1277
- 
								Feluri uşoare cu legume
 Numarul 1272
- 
								Salate uşoare, de vară
 Numarul 1271
- 
								Dulciuri din orez
 Numarul 1254
- 
								Macaroane în fel şi chip
 Numarul 1253
- 
								Supe magice de legume
 Numarul 1252
- 
								Mămăligă ca-n Italia!
 Numarul 1248
- 
								Torturi festive
 Numarul 1247
- 
								Mâncăruri la cuptor (Bune de tratat frigul)
 Numarul 1242
- 
								Olimpiada legumelor
 Numarul 1234
- 
								Mâncăruri delicioase cu roşii
 Numarul 1233
- 
								Bucătărie rapidă
 Numarul 1232
- 
								Bucătărie uşoară
 Numarul 1225
- 
								O masă la iarbă verde
 Numarul 1224
- 
								Condimentele Crăciunului
 Numarul 1147
- 
								Ce mananca francezii toamna...
 Numarul 893
- 
								Ce mananca italienii...
 Numarul 892
- 
								Mancaruri cu dovleac
 Numarul 891
- 
								Bucatarie nostalgica
 Numarul 890
- 
								Bucatarie nostalgica
 Numarul 889
- 
								Bucatarie italieneasca de toamna
 Numarul 888
- 
								Bucatarie cu verdeturi
 Numarul 887
- 
								Dulciuri cu gutui
 Numarul 886
- 
								Feluri cu rosii
 Numarul 885
- 
								Delicatese
 Numarul 884
- 
								Bucatarie de vara cu cascaval
 Numarul 883
- 
								Bucatarie italiana
 Numarul 882
- 
								Bucatarie de vara
 Numarul 881
- 
								Prajituri de vara
 Numarul 880
- 
								Bucatarie basarabeana
 Numarul 879
- 
								Bucatarie basarabeana
 Numarul 878
 
				
 
 
 


 
				 
			 
                                  




 
				 
			 
                         
			 
		
                
        	 
		 
		 
		