Din cartea de bucate a cititorilor
Supa-crema taraneasca. Ingrediente: 200 g dovlecei, 100 g morcovi, 100 g telina, 100 g pastarnac, 100 g conopida, 50 g patrunjel radacina, 200 g varza, 2 oua, 80 g smantana, 50 g unt, 100 g paine neagra, sare dupa gust. . Mod de preparare: Se curata legumele si zar...
Citeste tot articolul
Alte articole din sectiunea "Cosul cu targuieli"
Afisare: 1 - 40 din 583 articole
-
Budinci
Numarul 1353 -
Bucătărie mediteraneană - SARDINIA
Numarul 1351 -
Mâncăruri cu cartofi (II)
Numarul 1350 -
Festin cu varză, sfeclă şi ţelină
Numarul 1348 -
Sugestii neconvenţionale pentru masa de Anul Nou: Feluri cu pui
Numarul 1347 -
Sugestii pentru Masa de Crăciun - Reţetele LAUREI COSOI
Numarul 1346 -
Bucătărie franţuzească
Numarul 1332 -
Bucătărie rapidă
Numarul 1331 -
Salate de vară
Numarul 1321 -
Vinetele
Numarul 1277 -
Feluri uşoare cu legume
Numarul 1272 -
Salate uşoare, de vară
Numarul 1271 -
Dulciuri din orez
Numarul 1254 -
Macaroane în fel şi chip
Numarul 1253 -
Supe magice de legume
Numarul 1252 -
Mămăligă ca-n Italia!
Numarul 1248 -
Torturi festive
Numarul 1247 -
Mâncăruri la cuptor (Bune de tratat frigul)
Numarul 1242 -
Olimpiada legumelor
Numarul 1234 -
Mâncăruri delicioase cu roşii
Numarul 1233 -
Bucătărie rapidă
Numarul 1232 -
Bucătărie uşoară
Numarul 1225 -
O masă la iarbă verde
Numarul 1224 -
Condimentele Crăciunului
Numarul 1147 -
Ce mananca francezii toamna...
Numarul 893 -
Ce mananca italienii...
Numarul 892 -
Mancaruri cu dovleac
Numarul 891 -
Bucatarie nostalgica
Numarul 890 -
Bucatarie nostalgica
Numarul 889 -
Bucatarie italieneasca de toamna
Numarul 888 -
Bucatarie cu verdeturi
Numarul 887 -
Dulciuri cu gutui
Numarul 886 -
Feluri cu rosii
Numarul 885 -
Delicatese
Numarul 884 -
Bucatarie de vara cu cascaval
Numarul 883 -
Bucatarie italiana
Numarul 882 -
Bucatarie de vara
Numarul 881 -
Prajituri de vara
Numarul 880 -
Bucatarie basarabeana
Numarul 879 -
Bucatarie basarabeana
Numarul 878