Masa de Paşte
							Plăcintă cu păstrăv afumat. Se amestecă făina cu drojdia, sarea şi zahărul, se adaugă 180 ml de apă călduţă şi se frământă aluatul, până se desprinde de pe margini (eventual se mai adaugă apă sau puţină făină). Se acoperă cu un şervet şi se lasă să dospească la căldură, circa 30 de minute. Se spală ceapa verde, se curăţă şi se taie rondele. Peştele spălat şi zvântat se taie bucăţele şi se stropeşte cu puţină zeamă de lămâie...
							
							Citeste tot articolul
						
 
					
                    Alte articole din sectiunea "Nutritie"
Afisare: 41 - 80 din 102 articole
- 
								Dulciuri pentru masa de Paşti
 Numarul 1160
- 
								DIETA RAW VEGANĂ
 Numarul 1148
- 
								Masa de Crăciun
 Numarul 1147
- 
								Mâncăruri de iarnă ţărăneşti
 Numarul 1146
- 
								Înlocuitori naturali ai zahărului
 Numarul 1142
- 
								Băuturile şi secretele lor
 Numarul 1135
- 
								Sarcina şi kilogramele
 Numarul 1134
- 
								Regimul cretan - 10 soluţii de sănătate
 Numarul 1133
- 
								Alimentaţie corectă - alimentaţie greşită
 Numarul 1130
- 
								6 reguli pentru a  slăbi repede
 Numarul 1113
- 
								ASTENIA DE PRIMĂVARĂ
 Numarul 1110
- 
								Alimentaţia vegană
 Numarul 1110
- 
								Ce alimente preferă sistemul imunitar?
 Numarul 1088
- 
								Dulceţuri şi jeleuri de fructe
 Numarul 1076
- 
								Reţete de post de la Mânăstirea Pasărea
 Numarul 1064
- 
								CU CE NE HRĂNIM? (II)
 Numarul 1057
- 
								CU CE NE HRĂNIM? (I)
 Numarul 1056
- 
								Reţete de post, recomandate de redactorii de la "Formula AS”
 Numarul 1048
- 
								Legumele fierte înăbuşit - "leacuri” alimentare preţioase
 Numarul 1038
- 
								Ginsengul săracului
 Numarul 1038
- 
								Energie cu alimente
 Numarul 1024
- 
								Paine de casa fara drojdie
 Numarul 1020
- 
								Completare la tratamentele anti-cancer
 Numarul 1011
- 
								Batranetea incepe in farfurie
 Numarul 1011
- 
								Fructele uscate: CAISELE
 Numarul 1006
- 
								Legumele crude, un medicament de exceptie (II)
 Numarul 1000
- 
								Legumele crude, un medicament de exceptie (I)
 Numarul 999
- 
								POSTUL DE SANATATE
 Numarul 996
- 
								Sucurile naturale de fructe (II)
 Numarul 995
- 
								Sucurile proaspete de legume - izvor de tinerete pentru celule si creier (I)
 Numarul 994
- 
								ENZIMELE VII
 Numarul 992
- 
								Mancaruri de Pasti din Basarabia
 Numarul 966
- 
								Un nou succes al farmaciei cu plante: LiverHelp
 Numarul 962
- 
								CURMALELE
 Numarul 946
- 
								Retete de slabit
 Numarul 943
- 
								Macesul
 Numarul 938
- 
								HRANA VIE (II)
 Numarul 925
- 
								HRANA VIE (I)
 Numarul 924
- 
								DIETA COLORATA
 Numarul 910
- 
								Ce sa mancam in luna lui Faurar?
 Numarul 904
 
				
 
 
 


 
				 
			 
                                  




 
				 
			 
                         
			 
		
                
        	 
		 
		 
		