Masa de Paşte
Plăcintă cu păstrăv afumat. Se amestecă făina cu drojdia, sarea şi zahărul, se adaugă 180 ml de apă călduţă şi se frământă aluatul, până se desprinde de pe margini (eventual se mai adaugă apă sau puţină făină). Se acoperă cu un şervet şi se lasă să dospească la căldură, circa 30 de minute. Se spală ceapa verde, se curăţă şi se taie rondele. Peştele spălat şi zvântat se taie bucăţele şi se stropeşte cu puţină zeamă de lămâie...
Citeste tot articolul
Alte articole din sectiunea "Nutritie"
Afisare: 81 - 102 din 102 articole
-
Alimentatia corecta
Numarul 901 -
Postul cu mere
Numarul 892 -
Conserve cu gust de toamna
Numarul 890 -
ANTOLOGIE AS
Numarul 889 -
Legume uitate (II)
Numarul 888 -
Legume uitate (I)
Numarul 887 -
Otetul de mere
Numarul 884 -
Dr. Andreea Dragomirescu, medic specialist Medicina de Familie, Centrul Naturist de Sanatate "Steaua Divina" -"Sa fim vigilenti!"
Numarul 882 -
Din nou, despre Codex Alimentarius
Numarul 882 -
Codex Alimentarius, sub lupa specialistilor * Dr. farm. OVIDIU BOJOR
Numarul 881 -
Vremea conservelor de vara a sosit!
Numarul 880 -
Prof. ION BRAD - Alimentele - medicamente sau otrava?
Numarul 879 -
PAINEA
Numarul 877 -
Lubrifiantii vietii: Grasimile bune
Numarul 865 -
Retete de post din Basarabia
Numarul 863 -
Totul despre vitamine
Numarul 836 -
Produse alimentare nocive
Numarul 826 -
Dieta de 9 saptamani
Numarul 821 -
Iaurtul si neamul lui
Numarul 820 -
Cum slabesc americanii
Numarul 810 -
Supe de sanatate
Numarul 807 -
Alungati dusmanii din farfurii!
Numarul 806