Masa de Paşte
							Plăcintă cu păstrăv afumat. Se amestecă făina cu drojdia, sarea şi zahărul, se adaugă 180 ml de apă călduţă şi se frământă aluatul, până se desprinde de pe margini (eventual se mai adaugă apă sau puţină făină). Se acoperă cu un şervet şi se lasă să dospească la căldură, circa 30 de minute. Se spală ceapa verde, se curăţă şi se taie rondele. Peştele spălat şi zvântat se taie bucăţele şi se stropeşte cu puţină zeamă de lămâie...
							
							Citeste tot articolul
						
 
					
                    Alte articole din sectiunea "Nutritie"
Afisare: 81 - 102 din 102 articole
- 
								Alimentatia corecta
 Numarul 901
- 
								Postul cu mere
 Numarul 892
- 
								Conserve cu gust de toamna
 Numarul 890
- 
								ANTOLOGIE AS
 Numarul 889
- 
								Legume uitate (II)
 Numarul 888
- 
								Legume uitate (I)
 Numarul 887
- 
								Otetul de mere
 Numarul 884
- 
								Dr. Andreea Dragomirescu, medic specialist Medicina de Familie, Centrul Naturist de Sanatate "Steaua Divina" -"Sa fim vigilenti!"
 Numarul 882
- 
								Din nou, despre Codex Alimentarius
 Numarul 882
- 
								Codex Alimentarius, sub lupa specialistilor * Dr. farm. OVIDIU BOJOR
 Numarul 881
- 
								Vremea conservelor de vara a sosit!
 Numarul 880
- 
								Prof. ION BRAD - Alimentele - medicamente sau otrava?
 Numarul 879
- 
								PAINEA
 Numarul 877
- 
								Lubrifiantii vietii: Grasimile bune
 Numarul 865
- 
								Retete de post din Basarabia
 Numarul 863
- 
								Totul despre vitamine
 Numarul 836
- 
								Produse alimentare nocive
 Numarul 826
- 
								Dieta de 9 saptamani
 Numarul 821
- 
								Iaurtul si neamul lui
 Numarul 820
- 
								Cum slabesc americanii
 Numarul 810
- 
								Supe de sanatate
 Numarul 807
- 
								Alungati dusmanii din farfurii!
 Numarul 806
 
				
 
 
 


 
				 
			 
                                  




 
				 
			 
                         
			 
		
                
        	 
		 
		 
		