Retete de post
Ciorba cu paine graham - Se prepara bors din 500 g sfecla rosie, taiata felii subtiri, 2,5 litri apa calda, 1/2 lingurita drojdie, 4 linguri de zahar si o felie de paine neagra uscata. Amestecul se lasa 3-4 zile intr-un loc cald, pentru fermentare, apoi se strecoara. Painea graham se taie cubulete, se usuca in cuptor. In farfurii se pune ceapa taiata marunt, usturoi pisat, 2 linguri de ulei nerafinat, ceapa verde. Se toarna borsul de sfecla, se sareaza dupa gust ...
Citeste tot articolul
Alte articole din sectiunea "Cosul cu targuieli"
Afisare: 281 - 320 din 583 articole
-
Dulciuri de toamna cu fructe
Numarul 632 -
Peste si iar peste...
Numarul 631 -
Mancaruri de sezon
Numarul 630 -
Bucatarie rapida
Numarul 629 -
Prajituri de vara
Numarul 628 -
Omlete de vara
Numarul 627 -
Mancaruri pentru toate gusturile
Numarul 626 -
Bella Italia! Mancati ca in Toscana
Numarul 625 -
Deserturi cu parfum de vara
Numarul 624 -
Mancaruri de vara
Numarul 623 -
Mancaruri de vara cu carne de pui
Numarul 622 -
Picnic
Numarul 621 -
Usoare si delicioase: Macaroanele
Numarul 620 -
Bucatarie rapida
Numarul 619 -
Vremea capsunilor
Numarul 618 -
Oua in fel si chip
Numarul 617 -
Tentatii crocante: Crostini
Numarul 616 -
Bucatarie rapida
Numarul 615 -
Bucatarie rapida
Numarul 614 -
Bucatarie rapida
Numarul 613 -
Bucatarie rapida
Numarul 612 -
Masa de Pasti (II)
Numarul 611 -
Sugestii pentru Masa de Pasti
Numarul 610 -
Sugestii pentru masa de Pasti
Numarul 609 -
Bucatarie rapida
Numarul 608 -
Mousse au chocolat
Numarul 607 -
Mancaruri de post
Numarul 606 -
Bucatarie olandeza
Numarul 605 -
Feluri care tin de cald
Numarul 604 -
Mancaruri usoare
Numarul 603 -
Feluri cu brAnza
Numarul 602 -
Feluri cu cartofi
Numarul 601 -
Bucatarie de iarna
Numarul 600 -
Mancaruri delicioase
Numarul 599 -
Mamaliga gatita de italieni
Numarul 598 -
De Anul Nou
Numarul 597 -
Sugestii pentru masa de Craciun
Numarul 596 -
Torturi celebre
Numarul 595 -
Dulciuri pentru sarbatori
Numarul 594 -
Dulciuri pentru sarbatori
Numarul 593