Retete de post
Ciorba cu paine graham - Se prepara bors din 500 g sfecla rosie, taiata felii subtiri, 2,5 litri apa calda, 1/2 lingurita drojdie, 4 linguri de zahar si o felie de paine neagra uscata. Amestecul se lasa 3-4 zile intr-un loc cald, pentru fermentare, apoi se strecoara. Painea graham se taie cubulete, se usuca in cuptor. In farfurii se pune ceapa taiata marunt, usturoi pisat, 2 linguri de ulei nerafinat, ceapa verde. Se toarna borsul de sfecla, se sareaza dupa gust ...
Citeste tot articolul
Alte articole din sectiunea "Cosul cu targuieli"
Afisare: 561 - 583 din 583 articole
-
Cosul cu targuieli
Numarul 346 -
Cosul cu targuieli
Numarul 345 -
Cosul cu targuieli
Numarul 344 -
Cosul cu targuieli
Numarul 342 -
Cosul cu targuieli
Numarul 342 -
Cosul cu targuieli
Numarul 341 -
Cosul cu targuieli
Numarul 340 -
Cosul cu targuieli
Numarul 340 -
Cosul cu targuieli
Numarul 339 -
Cosul cu targuieli
Numarul 339 -
Cosul cu targuieli
Numarul 338 -
Cosul cu targuieli
Numarul 337 -
Cosul cu targuieli
Numarul 336 -
Cosul cu targuieli
Numarul 335 -
Cosul cu targuieli
Numarul 334 -
Cosul cu targuieli
Numarul 333 -
Cosul cu targuieli
Numarul 332 -
Cosul cu targuieli
Numarul 331 -
Cosul cu targuieli
Numarul 330 -
Cosul cu targuieli
Numarul 329 -
Cosul cu targuieli
Numarul 328 -
Cosul cu targuieli
Numarul 327 -
Bucatarie rapida
Numarul 326