Retete de post
Ciorba cu paine graham - Se prepara bors din 500 g sfecla rosie, taiata felii subtiri, 2,5 litri apa calda, 1/2 lingurita drojdie, 4 linguri de zahar si o felie de paine neagra uscata. Amestecul se lasa 3-4 zile intr-un loc cald, pentru fermentare, apoi se strecoara. Painea graham se taie cubulete, se usuca in cuptor. In farfurii se pune ceapa taiata marunt, usturoi pisat, 2 linguri de ulei nerafinat, ceapa verde. Se toarna borsul de sfecla, se sareaza dupa gust ...
Citeste tot articolul
Alte articole din sectiunea "Cosul cu targuieli"
Afisare: 401 - 440 din 583 articole
-
Cosul cu targuieli
Numarul 509 -
Cosul cu targuieli
Numarul 508 -
Cosul cu targuieli
Numarul 507 -
Cosul cu targuieli
Numarul 506 -
Cosul cu targuieli
Numarul 505 -
Cosul cu targuieli
Numarul 504 -
Cosul cu targuieli
Numarul 503 -
Cosul cu targuieli
Numarul 502 -
Cosul cu targuieli
Numarul 501 -
Cosul cu targuieli
Numarul 500 -
Cosul cu targuieli
Numarul 499 -
Cosul cu targuieli
Numarul 498 -
Cosul cu targuieli
Numarul 497 -
Cosul cu targuieli
Numarul 496 -
Cosul cu targuieli
Numarul 495 -
Cosul cu targuieli
Numarul 494 -
Cosul cu targuieli
Numarul 493 -
Cosul cu targuieli
Numarul 492 -
Cosul cu targuieli
Numarul 491 -
Cosul cu targuieli
Numarul 490 -
Cosul cu targuieli
Numarul 489 -
Cosul cu targuieli
Numarul 488 -
Cosul cu targuieli
Numarul 487 -
Cosul cu targuieli
Numarul 486 -
Cosul cu targuieli
Numarul 485 -
Cosul cu targuieli
Numarul 484 -
Cosul cu targuieli
Numarul 483 -
Cosul cu targuieli
Numarul 482 -
Cosul cu targuieli
Numarul 481 -
Cosul cu targuieli
Numarul 480 -
Cosul cu targuieli
Numarul 479 -
Cosul cu targuieli
Numarul 478 -
Cosul cu targuieli
Numarul 477 -
Cosul cu targuieli
Numarul 476 -
Cosul cu targuieli
Numarul 475 -
Cosul cu targuieli
Numarul 474 -
Cosul cu targuieli
Numarul 473 -
Cosul cu targuieli
Numarul 472 -
Cosul cu targuieli
Numarul 471 -
Cosul cu targuieli
Numarul 470