Strabunica stie tot
							Painea veche se-mprospateaza daca se tine pe baie de aburi (pusa intr-un vas peste apa care fierbe).. Mirosul de lapte ars dispare daca peste locul unde se afla pe plita turnam otet.. Pestele isi pierde mirosul de mal daca in apa in care fierbe se pun cativa carbuni arsi.. Merele se pastreaza iarna vre...
							
							Citeste tot articolul
						
 
					
                    Alte articole din sectiunea "Strabunica stie tot"
Afisare: 1 - 40 din 540 articole
- 
								Leacuri pentru răceală şi gripă
 Numarul 1351
- 
								Canicula şi plantele de balcon
 Numarul 1321
- 
								Anotimpul grădinilor
 Numarul 1317
- 
								Despre OŢET
 Numarul 1306
- 
								SFATURI DIN BĂTRÂNI - Cum să ne hrănim sănătos
 Numarul 1304
- 
								Sfaturi de toamnă
 Numarul 1284
- 
								Torturi, cozonaci, prăjituri
 Numarul 1247
- 
								Sanitarul casei: LĂMÂIA
 Numarul 1231
- 
								De toate pentru toţi
 Numarul 1212
- 
								Reţete cu ceai
 Numarul 1209
- 
								Trei masaje anti-stres
 Numarul 1208
- 
								Bicarbonatul şi  forma maximă - Leacuri vechi pentru vremuri noi
 Numarul 1198
- 
								Sfaturi din bătrâni
 Numarul 1196
- 
								Frumuseţe naturală cu bicarbonat
 Numarul 1195
- 
								Remedii cu bicarbonat de sodiu
 Numarul 1194
- 
								Trei trucuri cu bere
 Numarul 1184
- 
								Bicarbonatul şi petele de cafea şi de ceai
 Numarul 1182
- 
								Despre vin
 Numarul 1180
- 
								Bicarbonatul de sodiu şi animalele casei
 Numarul 1178
- 
								Sfaturi practice
 Numarul 1177
- 
								În vacanţă, dar nu oricum!
 Numarul 1175
- 
								Frunzele de nuc în gospodărie
 Numarul 1173
- 
								Ornatul cu ciocolată
 Numarul 1147
- 
								Cumpărături de primăvară
 Numarul 1114
- 
								Trucuri contra dăunătorilor de tot felul
 Numarul 1109
- 
								Cojile de banană (I)
 Numarul 1100
- 
								De toate...
 Numarul 893
- 
								Sfaturi ...
 Numarul 892
- 
								De toate
 Numarul 891
- 
								Trucuri...
 Numarul 890
- 
								Sfaturi...
 Numarul 889
- 
								Sfaturi ...
 Numarul 888
- 
								Cum sa biruim...
 Numarul 887
- 
								Gospodareli...
 Numarul 886
- 
								Intretinerea obiectelor
 Numarul 885
- 
								Obiecte din pai si ...
 Numarul 884
- 
								Bauturi ...
 Numarul 883
- 
								Retete de preparare a laptelui
 Numarul 882
- 
								PESTELE
 Numarul 881
- 
								Pastrarea alimentelor ...
 Numarul 880
 
				
 
 
 


 
				 
			




 
				 
			 
			 
		
                
        	 
		 
		 
		