Strabunica stie tot
							Arta prajiturilor....  Proportia dintre zahar si numarul de albusuri folosite la glazuri este de o lingura de zahar la fiecare albus..  Putin amidon presarat peste tort impiedica glazura intinsa deasupra sa se lase..  Galbenusul de ou folosit pentru a unge o prajitura poate fi inmultit cu 2-3 picaturi...
							
							Citeste tot articolul
						
					
                    Alte articole din sectiunea "Strabunica stie tot"
Afisare: 1 - 40 din 540 articole
- 
								Leacuri pentru răceală şi gripă
Numarul 1351 - 
								Canicula şi plantele de balcon
Numarul 1321 - 
								Anotimpul grădinilor
Numarul 1317 - 
								Despre OŢET
Numarul 1306 - 
								SFATURI DIN BĂTRÂNI - Cum să ne hrănim sănătos
Numarul 1304 - 
								Sfaturi de toamnă
Numarul 1284 - 
								Torturi, cozonaci, prăjituri
Numarul 1247 - 
								Sanitarul casei: LĂMÂIA
Numarul 1231 - 
								De toate pentru toţi
Numarul 1212 - 
								Reţete cu ceai
Numarul 1209 - 
								Trei masaje anti-stres
Numarul 1208 - 
								Bicarbonatul şi  forma maximă - Leacuri vechi pentru vremuri noi
Numarul 1198 - 
								Sfaturi din bătrâni
Numarul 1196 - 
								Frumuseţe naturală cu bicarbonat
Numarul 1195 - 
								Remedii cu bicarbonat de sodiu
Numarul 1194 - 
								Trei trucuri cu bere
Numarul 1184 - 
								Bicarbonatul şi petele de cafea şi de ceai
Numarul 1182 - 
								Despre vin
Numarul 1180 - 
								Bicarbonatul de sodiu şi animalele casei
Numarul 1178 - 
								Sfaturi practice
Numarul 1177 - 
								În vacanţă, dar nu oricum!
Numarul 1175 - 
								Frunzele de nuc în gospodărie
Numarul 1173 - 
								Ornatul cu ciocolată
Numarul 1147 - 
								Cumpărături de primăvară
Numarul 1114 - 
								Trucuri contra dăunătorilor de tot felul
Numarul 1109 - 
								Cojile de banană (I)
Numarul 1100 - 
								De toate...
Numarul 893 - 
								Sfaturi ...
Numarul 892 - 
								De toate
Numarul 891 - 
								Trucuri...
Numarul 890 - 
								Sfaturi...
Numarul 889 - 
								Sfaturi ...
Numarul 888 - 
								Cum sa biruim...
Numarul 887 - 
								Gospodareli...
Numarul 886 - 
								Intretinerea obiectelor
Numarul 885 - 
								Obiecte din pai si ...
Numarul 884 - 
								Bauturi ...
Numarul 883 - 
								Retete de preparare a laptelui
Numarul 882 - 
								PESTELE
Numarul 881 - 
								Pastrarea alimentelor ...
Numarul 880 
				


				
			



