Strabunica stie tot
							Uleiul in care ati prajit peste isi va pierde mirosul daca adaugati in el zeama de lamaie.. Maslinele negre se pastreaza intr-un vas de lut cu ulei, doi catei de usturoi si cimbru. Dupa ce se termina maslinele, nu aruncati untdelemnul! E foarte bun in salate.. Legumele vestede isi revin daca sunt puse...
							
							Citeste tot articolul
						
 
					
                    Alte articole din sectiunea "Strabunica stie tot"
Afisare: 1 - 40 din 540 articole
- 
								Leacuri pentru răceală şi gripă
 Numarul 1351
- 
								Canicula şi plantele de balcon
 Numarul 1321
- 
								Anotimpul grădinilor
 Numarul 1317
- 
								Despre OŢET
 Numarul 1306
- 
								SFATURI DIN BĂTRÂNI - Cum să ne hrănim sănătos
 Numarul 1304
- 
								Sfaturi de toamnă
 Numarul 1284
- 
								Torturi, cozonaci, prăjituri
 Numarul 1247
- 
								Sanitarul casei: LĂMÂIA
 Numarul 1231
- 
								De toate pentru toţi
 Numarul 1212
- 
								Reţete cu ceai
 Numarul 1209
- 
								Trei masaje anti-stres
 Numarul 1208
- 
								Bicarbonatul şi  forma maximă - Leacuri vechi pentru vremuri noi
 Numarul 1198
- 
								Sfaturi din bătrâni
 Numarul 1196
- 
								Frumuseţe naturală cu bicarbonat
 Numarul 1195
- 
								Remedii cu bicarbonat de sodiu
 Numarul 1194
- 
								Trei trucuri cu bere
 Numarul 1184
- 
								Bicarbonatul şi petele de cafea şi de ceai
 Numarul 1182
- 
								Despre vin
 Numarul 1180
- 
								Bicarbonatul de sodiu şi animalele casei
 Numarul 1178
- 
								Sfaturi practice
 Numarul 1177
- 
								În vacanţă, dar nu oricum!
 Numarul 1175
- 
								Frunzele de nuc în gospodărie
 Numarul 1173
- 
								Ornatul cu ciocolată
 Numarul 1147
- 
								Cumpărături de primăvară
 Numarul 1114
- 
								Trucuri contra dăunătorilor de tot felul
 Numarul 1109
- 
								Cojile de banană (I)
 Numarul 1100
- 
								De toate...
 Numarul 893
- 
								Sfaturi ...
 Numarul 892
- 
								De toate
 Numarul 891
- 
								Trucuri...
 Numarul 890
- 
								Sfaturi...
 Numarul 889
- 
								Sfaturi ...
 Numarul 888
- 
								Cum sa biruim...
 Numarul 887
- 
								Gospodareli...
 Numarul 886
- 
								Intretinerea obiectelor
 Numarul 885
- 
								Obiecte din pai si ...
 Numarul 884
- 
								Bauturi ...
 Numarul 883
- 
								Retete de preparare a laptelui
 Numarul 882
- 
								PESTELE
 Numarul 881
- 
								Pastrarea alimentelor ...
 Numarul 880
 
				
 
 
 


 
				 
			




 
				 
			 
			 
		
                
        	 
		 
		 
		