Ce mananca francezii toamna...
							Vichyssoisse : Ingrediente (pentru 4 portii): 650 g cartofi, 2 tulpini de praz (potrivit de mari), 1 l zeama concentrata de legume (sau de carne de pui), 3 linguri frisca nebatuta, sare, piper negru proaspat macinat. * Mod de preparare: * Se curata cartofii de coaja, se spala si se taie bucati. Prazul curatat si spalat se taie rondele (din care se pun cateva deoparte). ...
							
							Citeste tot articolul
						
 
					
                    Alte articole din sectiunea "Cosul cu targuieli"
Afisare: 281 - 320 din 583 articole
- 
								Dulciuri de toamna cu fructe
 Numarul 632
- 
								Peste si iar peste...
 Numarul 631
- 
								Mancaruri de sezon
 Numarul 630
- 
								Bucatarie rapida
 Numarul 629
- 
								Prajituri de vara
 Numarul 628
- 
								Omlete de vara
 Numarul 627
- 
								Mancaruri pentru toate gusturile
 Numarul 626
- 
								Bella Italia! Mancati ca in Toscana
 Numarul 625
- 
								Deserturi cu parfum de vara
 Numarul 624
- 
								Mancaruri de vara
 Numarul 623
- 
								Mancaruri de vara cu carne de pui
 Numarul 622
- 
								Picnic
 Numarul 621
- 
								Usoare si delicioase: Macaroanele
 Numarul 620
- 
								Bucatarie rapida
 Numarul 619
- 
								Vremea capsunilor
 Numarul 618
- 
								Oua in fel si chip
 Numarul 617
- 
								Tentatii crocante: Crostini
 Numarul 616
- 
								Bucatarie rapida
 Numarul 615
- 
								Bucatarie rapida
 Numarul 614
- 
								Bucatarie rapida
 Numarul 613
- 
								Bucatarie rapida
 Numarul 612
- 
								Masa de Pasti (II)
 Numarul 611
- 
								Sugestii pentru Masa de Pasti
 Numarul 610
- 
								Sugestii pentru masa de Pasti
 Numarul 609
- 
								Bucatarie rapida
 Numarul 608
- 
								Mousse au chocolat
 Numarul 607
- 
								Mancaruri de post
 Numarul 606
- 
								Bucatarie olandeza
 Numarul 605
- 
								Feluri care tin de cald
 Numarul 604
- 
								Mancaruri usoare
 Numarul 603
- 
								Feluri cu brAnza
 Numarul 602
- 
								Feluri cu cartofi
 Numarul 601
- 
								Bucatarie de iarna
 Numarul 600
- 
								Mancaruri delicioase
 Numarul 599
- 
								Mamaliga gatita de italieni
 Numarul 598
- 
								De Anul Nou
 Numarul 597
- 
								Sugestii pentru masa de Craciun
 Numarul 596
- 
								Torturi celebre
 Numarul 595
- 
								Dulciuri pentru sarbatori
 Numarul 594
- 
								Dulciuri pentru sarbatori
 Numarul 593
 
				
 
 
 


 
				 
			 
                                  




 
				 
			 
                         
			 
		
                
        	 
		 
		 
		