Dulciuri cu gutui
Jeleu de gutui: Ingrediente (pentru 4 borcane a 400 ml): 2 kg gutui, 2 lamai, 800 g zahar. *Mod de preparare: * Se spala bine gutuile, pentru a indeparta puful de pe coaja, se sterg cu un servet, se taie in patru si apoi bucati mai mici, dupa ce s-a eliminat partea lemnoasa si semintele. * Se spala lamaile cu apa fierbinte si se storc. Se pun pe foc, intr-o oala, bucatile de gutui, zeama de lamaie, jumatatile de lamaie stoarse si 2 l de apa si se lasa sa fiarba incet, circa 2 ore, pana ce se inmoaie fructele si incep sa se sfarame. ...
Citeste tot articolul
Alte articole din sectiunea "Cosul cu targuieli"
Afisare: 241 - 280 din 583 articole
-
Bucatarie rapida
Numarul 673 -
Mancaruri pentru toate gusturile
Numarul 672 -
Feluri cu dovlecei
Numarul 671 -
Vremea cartofilor noi
Numarul 670 -
Aluaturi de primavara
Numarul 669 -
Mancaruri pentru toate gusturile
Numarul 668 -
Anotimpul capsunilor
Numarul 667 -
Omlete variate
Numarul 666 -
Sugestii pentru masa de Pasti
Numarul 665 -
Dulciuri de sarbatori
Numarul 664 -
Mancaruri cu miel
Numarul 663 -
Retete de post taranesti
Numarul 662 -
Intre iarna si primavara...
Numarul 661 -
Adio, varza acra...
Numarul 660 -
Bucatarie rapida
Numarul 659 -
Mancaruri consistente, pentru timp friguros
Numarul 657 -
Mancaruri cu parfum de mirodenii
Numarul 656 -
Mancaruri cu telina
Numarul 655 -
Mancaruri cu usturoi
Numarul 654 -
Maslinele la loc de cinste
Numarul 653 -
Bucatarie italiana
Numarul 652 -
Mancaruri usoare cu legume si verdeata
Numarul 651 -
Bucatarie irlandeza
Numarul 650 -
Bucatarie rapida
Numarul 649 -
Trei feluri pentru Revelion
Numarul 648 -
Sugestii pentru Masa de Craciun
Numarul 647 -
Dulciuri pentru Craciun
Numarul 646 -
Cocaturi usoare, dar foarte bune
Numarul 645 -
Bucatarie rapida
Numarul 644 -
De patru ori macaroane
Numarul 643 -
Cartofi si iar cartofi...
Numarul 642 -
Campionul toamnei: dovleacul
Numarul 641 -
Mancaruri pentru zile reci
Numarul 640 -
Mancaruri cu legume si mirodenii
Numarul 639 -
Bucatarie rapida
Numarul 638 -
Mancaruri cu ardei grasi
Numarul 637 -
Bucatarie fara sare
Numarul 636 -
Bucatarie rapida
Numarul 635 -
Feluri cu rosii
Numarul 634 -
Sosuri pentru toate gusturile
Numarul 633