Dulciuri cu gutui
Jeleu de gutui: Ingrediente (pentru 4 borcane a 400 ml): 2 kg gutui, 2 lamai, 800 g zahar. *Mod de preparare: * Se spala bine gutuile, pentru a indeparta puful de pe coaja, se sterg cu un servet, se taie in patru si apoi bucati mai mici, dupa ce s-a eliminat partea lemnoasa si semintele. * Se spala lamaile cu apa fierbinte si se storc. Se pun pe foc, intr-o oala, bucatile de gutui, zeama de lamaie, jumatatile de lamaie stoarse si 2 l de apa si se lasa sa fiarba incet, circa 2 ore, pana ce se inmoaie fructele si incep sa se sfarame. ...
Citeste tot articolul
Alte articole din sectiunea "Cosul cu targuieli"
Afisare: 561 - 583 din 583 articole
-
Cosul cu targuieli
Numarul 346 -
Cosul cu targuieli
Numarul 345 -
Cosul cu targuieli
Numarul 344 -
Cosul cu targuieli
Numarul 342 -
Cosul cu targuieli
Numarul 342 -
Cosul cu targuieli
Numarul 341 -
Cosul cu targuieli
Numarul 340 -
Cosul cu targuieli
Numarul 340 -
Cosul cu targuieli
Numarul 339 -
Cosul cu targuieli
Numarul 339 -
Cosul cu targuieli
Numarul 338 -
Cosul cu targuieli
Numarul 337 -
Cosul cu targuieli
Numarul 336 -
Cosul cu targuieli
Numarul 335 -
Cosul cu targuieli
Numarul 334 -
Cosul cu targuieli
Numarul 333 -
Cosul cu targuieli
Numarul 332 -
Cosul cu targuieli
Numarul 331 -
Cosul cu targuieli
Numarul 330 -
Cosul cu targuieli
Numarul 329 -
Cosul cu targuieli
Numarul 328 -
Cosul cu targuieli
Numarul 327 -
Bucatarie rapida
Numarul 326