Cosul cu targuieli
Oua - in fel si chipOua florentine. Ingrediente (pentru 2 persoane): 2 pumni de spanac, 30 g unt, sare, nucsoara pisata, 2 oua, cascaval ras.. Mod de preparare: Se alege spanacul, se spala, se rupe bucati si se lasa sa fiarba pana ce se inmoaie. Se amesteca cu untul, se adauga sare si nucsoara si se...
Citeste tot articolul
Alte articole din sectiunea "Cosul cu targuieli"
Afisare: 281 - 320 din 583 articole
-
Sosuri pentru toate gusturile
Numarul 633 -
Dulciuri de toamna cu fructe
Numarul 632 -
Peste si iar peste...
Numarul 631 -
Mancaruri de sezon
Numarul 630 -
Bucatarie rapida
Numarul 629 -
Prajituri de vara
Numarul 628 -
Omlete de vara
Numarul 627 -
Mancaruri pentru toate gusturile
Numarul 626 -
Bella Italia! Mancati ca in Toscana
Numarul 625 -
Deserturi cu parfum de vara
Numarul 624 -
Mancaruri de vara
Numarul 623 -
Mancaruri de vara cu carne de pui
Numarul 622 -
Picnic
Numarul 621 -
Usoare si delicioase: Macaroanele
Numarul 620 -
Bucatarie rapida
Numarul 619 -
Vremea capsunilor
Numarul 618 -
Oua in fel si chip
Numarul 617 -
Tentatii crocante: Crostini
Numarul 616 -
Bucatarie rapida
Numarul 615 -
Bucatarie rapida
Numarul 614 -
Bucatarie rapida
Numarul 613 -
Bucatarie rapida
Numarul 612 -
Masa de Pasti (II)
Numarul 611 -
Sugestii pentru Masa de Pasti
Numarul 610 -
Sugestii pentru masa de Pasti
Numarul 609 -
Bucatarie rapida
Numarul 608 -
Mousse au chocolat
Numarul 607 -
Mancaruri de post
Numarul 606 -
Bucatarie olandeza
Numarul 605 -
Feluri care tin de cald
Numarul 604 -
Mancaruri usoare
Numarul 603 -
Feluri cu brAnza
Numarul 602 -
Feluri cu cartofi
Numarul 601 -
Bucatarie de iarna
Numarul 600 -
Mancaruri delicioase
Numarul 599 -
Mamaliga gatita de italieni
Numarul 598 -
De Anul Nou
Numarul 597 -
Sugestii pentru masa de Craciun
Numarul 596 -
Torturi celebre
Numarul 595 -
Dulciuri pentru sarbatori
Numarul 594