Bucatarie clasica (I)
							Supa de rosii cu smantana si busuioc: Ingrediente (pentru 4 portii): 1,5 kg rosii, 1 ceapa, 2 linguri unt, 30 g faina, 1/2 l zeama concentrata de legume (Knorr+apa), 3 fire de cimbru, sare, piper proaspat macinat, zahar, boia dulce, 200 g smantana, 3 fire de busuioc sau de patrunjel verde. Mod de preparare: * Se spala rosiile, se indeparteaza pedunculul si se taie in patru. Ceapa curatata se toaca marunt. * Se incinge untul intr-o oala mai mare si se dunstuieste ceapa, la foc potrivit, pana ce devine sticloasa. Se adauga faina si se prajeste si ea, amestecand intruna. Se adauga rosiile si zeama concentrata ...
							
							Citeste tot articolul
						
 
					
                    Alte articole din sectiunea "Cosul cu targuieli"
Afisare: 241 - 280 din 583 articole
- 
								Bucatarie rapida
 Numarul 673
- 
								Mancaruri pentru toate gusturile
 Numarul 672
- 
								Feluri cu dovlecei
 Numarul 671
- 
								Vremea cartofilor noi
 Numarul 670
- 
								Aluaturi de primavara
 Numarul 669
- 
								Mancaruri pentru toate gusturile
 Numarul 668
- 
								Anotimpul capsunilor
 Numarul 667
- 
								Omlete variate
 Numarul 666
- 
								Sugestii pentru masa de Pasti
 Numarul 665
- 
								Dulciuri de sarbatori
 Numarul 664
- 
								Mancaruri cu miel
 Numarul 663
- 
								Retete de post taranesti
 Numarul 662
- 
								Intre iarna si primavara...
 Numarul 661
- 
								Adio, varza acra...
 Numarul 660
- 
								Bucatarie rapida
 Numarul 659
- 
								Mancaruri consistente, pentru timp friguros
 Numarul 657
- 
								Mancaruri cu parfum de mirodenii
 Numarul 656
- 
								Mancaruri cu telina
 Numarul 655
- 
								Mancaruri cu usturoi
 Numarul 654
- 
								Maslinele la loc de cinste
 Numarul 653
- 
								Bucatarie italiana
 Numarul 652
- 
								Mancaruri usoare cu legume si verdeata
 Numarul 651
- 
								Bucatarie irlandeza
 Numarul 650
- 
								Bucatarie rapida
 Numarul 649
- 
								Trei feluri pentru Revelion
 Numarul 648
- 
								Sugestii pentru Masa de Craciun
 Numarul 647
- 
								Dulciuri pentru Craciun
 Numarul 646
- 
								Cocaturi usoare, dar foarte bune
 Numarul 645
- 
								Bucatarie rapida
 Numarul 644
- 
								De patru ori macaroane
 Numarul 643
- 
								Cartofi si iar cartofi...
 Numarul 642
- 
								Campionul toamnei: dovleacul
 Numarul 641
- 
								Mancaruri pentru zile reci
 Numarul 640
- 
								Mancaruri cu legume si mirodenii
 Numarul 639
- 
								Bucatarie rapida
 Numarul 638
- 
								Mancaruri cu ardei grasi
 Numarul 637
- 
								Bucatarie fara sare
 Numarul 636
- 
								Bucatarie rapida
 Numarul 635
- 
								Feluri cu rosii
 Numarul 634
- 
								Sosuri pentru toate gusturile
 Numarul 633
 
				
 
 
 


 
				 
			 
                                  




 
				 
			 
                         
			 
		
                
        	 
		 
		 
		