Bucatarie clasica (I)
							Supa de rosii cu smantana si busuioc: Ingrediente (pentru 4 portii): 1,5 kg rosii, 1 ceapa, 2 linguri unt, 30 g faina, 1/2 l zeama concentrata de legume (Knorr+apa), 3 fire de cimbru, sare, piper proaspat macinat, zahar, boia dulce, 200 g smantana, 3 fire de busuioc sau de patrunjel verde. Mod de preparare: * Se spala rosiile, se indeparteaza pedunculul si se taie in patru. Ceapa curatata se toaca marunt. * Se incinge untul intr-o oala mai mare si se dunstuieste ceapa, la foc potrivit, pana ce devine sticloasa. Se adauga faina si se prajeste si ea, amestecand intruna. Se adauga rosiile si zeama concentrata ...
							
							Citeste tot articolul
						
 
					
                    Alte articole din sectiunea "Cosul cu targuieli"
Afisare: 161 - 200 din 583 articole
- 
								Mancaruri cu legume
 Numarul 755
- 
								Bucatarie portugheza
 Numarul 754
- 
								Feluri de iarna, cu cartofi
 Numarul 753
- 
								Retete consistente, de iarna
 Numarul 752
- 
								Fara carne!
 Numarul 751
- 
								Sugestii pentru Sarbatori
 Numarul 749
- 
								Sugestii pentru masa de Craciun (I)
 Numarul 748
- 
								Masa de Craciun - Dulciuri
 Numarul 747
- 
								Torturi de Craciun
 Numarul 746
- 
								Bucatarie iberica
 Numarul 745
- 
								Bucatarie provensala
 Numarul 744
- 
								Retete cu Dovleac
 Numarul 743
- 
								Bucatarie olandeza
 Numarul 742
- 
								Bucatarie internationala
 Numarul 741
- 
								Mancaruri de sezon
 Numarul 740
- 
								Placinte - Retete frantuzesti
 Numarul 739
- 
								Mancaruri cu legume
 Numarul 738
- 
								Bucatarie italiana
 Numarul 737
- 
								Delicii vieneze
 Numarul 736
- 
								Feluri usoare
 Numarul 735
- 
								Bucatarie tiroleza
 Numarul 734
- 
								Bucatarie rapida
 Numarul 733
- 
								Mancaruri pentru toate buzunarele
 Numarul 732
- 
								Bucatarie frantuzeasca
 Numarul 731
- 
								Mancaruri variate
 Numarul 730
- 
								Dulciuri de vara
 Numarul 729
- 
								Omlete rafinate
 Numarul 728
- 
								In miezul verii
 Numarul 727
- 
								Bucatarie "creola"
 Numarul 726
- 
								Mancaruri de sezon
 Numarul 725
- 
								Mancaruri cu iaurt
 Numarul 724
- 
								Mancaruri de sezon
 Numarul 723
- 
								Mancaruri de vara
 Numarul 722
- 
								Delicii de vara
 Numarul 721
- 
								Castravetele
 Numarul 720
- 
								Vremea capsunilor
 Numarul 719
- 
								Vremea cartofilor noi
 Numarul 718
- 
								Preparate cu foi de placinta
 Numarul 717
- 
								Bucatarie greceasca
 Numarul 716
- 
								Dulciuri cu ciocolata
 Numarul 715
 
				
 
 
 


 
				 
			 
                                  




 
				 
			 
                         
			 
		
                
        	 
		 
		 
		