Bucatarie clasica (I)
							Supa de rosii cu smantana si busuioc: Ingrediente (pentru 4 portii): 1,5 kg rosii, 1 ceapa, 2 linguri unt, 30 g faina, 1/2 l zeama concentrata de legume (Knorr+apa), 3 fire de cimbru, sare, piper proaspat macinat, zahar, boia dulce, 200 g smantana, 3 fire de busuioc sau de patrunjel verde. Mod de preparare: * Se spala rosiile, se indeparteaza pedunculul si se taie in patru. Ceapa curatata se toaca marunt. * Se incinge untul intr-o oala mai mare si se dunstuieste ceapa, la foc potrivit, pana ce devine sticloasa. Se adauga faina si se prajeste si ea, amestecand intruna. Se adauga rosiile si zeama concentrata ...
							
							Citeste tot articolul
						
 
					
                    Alte articole din sectiunea "Cosul cu targuieli"
Afisare: 561 - 583 din 583 articole
- 
								Cosul cu targuieli
 Numarul 346
- 
								Cosul cu targuieli
 Numarul 345
- 
								Cosul cu targuieli
 Numarul 344
- 
								Cosul cu targuieli
 Numarul 342
- 
								Cosul cu targuieli
 Numarul 342
- 
								Cosul cu targuieli
 Numarul 341
- 
								Cosul cu targuieli
 Numarul 340
- 
								Cosul cu targuieli
 Numarul 340
- 
								Cosul cu targuieli
 Numarul 339
- 
								Cosul cu targuieli
 Numarul 339
- 
								Cosul cu targuieli
 Numarul 338
- 
								Cosul cu targuieli
 Numarul 337
- 
								Cosul cu targuieli
 Numarul 336
- 
								Cosul cu targuieli
 Numarul 335
- 
								Cosul cu targuieli
 Numarul 334
- 
								Cosul cu targuieli
 Numarul 333
- 
								Cosul cu targuieli
 Numarul 332
- 
								Cosul cu targuieli
 Numarul 331
- 
								Cosul cu targuieli
 Numarul 330
- 
								Cosul cu targuieli
 Numarul 329
- 
								Cosul cu targuieli
 Numarul 328
- 
								Cosul cu targuieli
 Numarul 327
- 
								Bucatarie rapida
 Numarul 326
 
				
 
 
 


 
				 
			 
                                  




 
				 
			 
                         
			 
		
                
        	 
		 
		 
		