Cosul cu targuieli
O masa de aperitive. Usor de preparat si extrem de gustoasa, masa de aperitive poate fi servita in familie sau cand aveti musafiri. Sfecla rosie umpluta. Ingrediente (pentru 8 bucati): 4 sfecle mici (a 200 g bucata), sare. Umplutura - 2 felii de paine alba (a 50 g), 3 linguri de ulei de masline, 2 ca...
Citeste tot articolul
Alte articole din sectiunea "Cosul cu targuieli"
Afisare: 241 - 280 din 583 articole
-
Bucatarie din Sud
Numarul 674 -
Bucatarie rapida
Numarul 673 -
Mancaruri pentru toate gusturile
Numarul 672 -
Feluri cu dovlecei
Numarul 671 -
Vremea cartofilor noi
Numarul 670 -
Aluaturi de primavara
Numarul 669 -
Mancaruri pentru toate gusturile
Numarul 668 -
Anotimpul capsunilor
Numarul 667 -
Omlete variate
Numarul 666 -
Sugestii pentru masa de Pasti
Numarul 665 -
Dulciuri de sarbatori
Numarul 664 -
Mancaruri cu miel
Numarul 663 -
Retete de post taranesti
Numarul 662 -
Intre iarna si primavara...
Numarul 661 -
Adio, varza acra...
Numarul 660 -
Bucatarie rapida
Numarul 659 -
Mancaruri consistente, pentru timp friguros
Numarul 657 -
Mancaruri cu parfum de mirodenii
Numarul 656 -
Mancaruri cu telina
Numarul 655 -
Mancaruri cu usturoi
Numarul 654 -
Maslinele la loc de cinste
Numarul 653 -
Bucatarie italiana
Numarul 652 -
Mancaruri usoare cu legume si verdeata
Numarul 651 -
Bucatarie irlandeza
Numarul 650 -
Bucatarie rapida
Numarul 649 -
Trei feluri pentru Revelion
Numarul 648 -
Sugestii pentru Masa de Craciun
Numarul 647 -
Dulciuri pentru Craciun
Numarul 646 -
Cocaturi usoare, dar foarte bune
Numarul 645 -
Bucatarie rapida
Numarul 644 -
De patru ori macaroane
Numarul 643 -
Cartofi si iar cartofi...
Numarul 642 -
Campionul toamnei: dovleacul
Numarul 641 -
Mancaruri pentru zile reci
Numarul 640 -
Mancaruri cu legume si mirodenii
Numarul 639 -
Bucatarie rapida
Numarul 638 -
Mancaruri cu ardei grasi
Numarul 637 -
Bucatarie fara sare
Numarul 636 -
Bucatarie rapida
Numarul 635 -
Feluri cu rosii
Numarul 634