Cosul cu targuieli
							O masa de aperitive.  Usor de preparat si extrem de gustoasa, masa de aperitive poate fi servita in familie sau cand aveti musafiri. Sfecla rosie umpluta.  Ingrediente (pentru 8 bucati): 4 sfecle mici (a 200 g bucata), sare. Umplutura - 2 felii de paine alba (a 50 g), 3 linguri de ulei de masline, 2 ca...
							
							Citeste tot articolul
						
 
					
                    Alte articole din sectiunea "Cosul cu targuieli"
Afisare: 241 - 280 din 583 articole
- 
								Bucatarie din Sud
 Numarul 674
- 
								Bucatarie rapida
 Numarul 673
- 
								Mancaruri pentru toate gusturile
 Numarul 672
- 
								Feluri cu dovlecei
 Numarul 671
- 
								Vremea cartofilor noi
 Numarul 670
- 
								Aluaturi de primavara
 Numarul 669
- 
								Mancaruri pentru toate gusturile
 Numarul 668
- 
								Anotimpul capsunilor
 Numarul 667
- 
								Omlete variate
 Numarul 666
- 
								Sugestii pentru masa de Pasti
 Numarul 665
- 
								Dulciuri de sarbatori
 Numarul 664
- 
								Mancaruri cu miel
 Numarul 663
- 
								Retete de post taranesti
 Numarul 662
- 
								Intre iarna si primavara...
 Numarul 661
- 
								Adio, varza acra...
 Numarul 660
- 
								Bucatarie rapida
 Numarul 659
- 
								Mancaruri consistente, pentru timp friguros
 Numarul 657
- 
								Mancaruri cu parfum de mirodenii
 Numarul 656
- 
								Mancaruri cu telina
 Numarul 655
- 
								Mancaruri cu usturoi
 Numarul 654
- 
								Maslinele la loc de cinste
 Numarul 653
- 
								Bucatarie italiana
 Numarul 652
- 
								Mancaruri usoare cu legume si verdeata
 Numarul 651
- 
								Bucatarie irlandeza
 Numarul 650
- 
								Bucatarie rapida
 Numarul 649
- 
								Trei feluri pentru Revelion
 Numarul 648
- 
								Sugestii pentru Masa de Craciun
 Numarul 647
- 
								Dulciuri pentru Craciun
 Numarul 646
- 
								Cocaturi usoare, dar foarte bune
 Numarul 645
- 
								Bucatarie rapida
 Numarul 644
- 
								De patru ori macaroane
 Numarul 643
- 
								Cartofi si iar cartofi...
 Numarul 642
- 
								Campionul toamnei: dovleacul
 Numarul 641
- 
								Mancaruri pentru zile reci
 Numarul 640
- 
								Mancaruri cu legume si mirodenii
 Numarul 639
- 
								Bucatarie rapida
 Numarul 638
- 
								Mancaruri cu ardei grasi
 Numarul 637
- 
								Bucatarie fara sare
 Numarul 636
- 
								Bucatarie rapida
 Numarul 635
- 
								Feluri cu rosii
 Numarul 634
 
				
 
 
 


 
				 
			




 
				 
			 
			 
		
                
        	 
		 
		 
		