Cosul cu targuieli
							O masa de aperitive.  Usor de preparat si extrem de gustoasa, masa de aperitive poate fi servita in familie sau cand aveti musafiri. Sfecla rosie umpluta.  Ingrediente (pentru 8 bucati): 4 sfecle mici (a 200 g bucata), sare. Umplutura - 2 felii de paine alba (a 50 g), 3 linguri de ulei de masline, 2 ca...
							
							Citeste tot articolul
						
 
					
                    Alte articole din sectiunea "Cosul cu targuieli"
Afisare: 121 - 160 din 583 articole
- 
								Mancaruri de post din Maramures
 Numarul 796
- 
								Bucatarie provensala
 Numarul 795
- 
								Bucatarie greceasca
 Numarul 794
- 
								Dulciuri de toamna
 Numarul 793
- 
								Bucatarie rapida
 Numarul 792
- 
								Retete ieftine dar gustoase
 Numarul 791
- 
								Retete cu rosii
 Numarul 790
- 
								Balul omletelor
 Numarul 789
- 
								Mancaruri cu ceapa
 Numarul 788
- 
								Bucatarie turceasca
 Numarul 787
- 
								Doua feluri cu legume
 Numarul 786
- 
								Mancaruri delicioase
 Numarul 785
- 
								Mancaruri cu cartofi
 Numarul 784
- 
								Mancaruri delicioase
 Numarul 783
- 
								Feluri de vara
 Numarul 782
- 
								Mancaruri variate cu legume
 Numarul 781
- 
								Mancaruri de sezon
 Numarul 780
- 
								Mancaruri cu legume
 Numarul 779
- 
								Clatite de vara, sarate si dulci
 Numarul 778
- 
								Bucatarie de vara
 Numarul 777
- 
								Dulciuri de vara
 Numarul 776
- 
								Legume umplute
 Numarul 775
- 
								Dulciuri cu caise
 Numarul 774
- 
								Feluri de vara
 Numarul 773
- 
								Din toata lumea
 Numarul 772
- 
								Feluri de vara: Paste ca in Italia
 Numarul 771
- 
								Mancaruri de sezon cu dovlecei
 Numarul 770
- 
								Dulciuri cu capsuni
 Numarul 769
- 
								Retete cu branza telemea
 Numarul 768
- 
								Din cartea de bucate a cititorilor
 Numarul 767
- 
								Bucatarie austriaca
 Numarul 766
- 
								Bucatarie rapida
 Numarul 765
- 
								Mancaruri pentru toate gusturile
 Numarul 764
- 
								Mancaruri de primavara
 Numarul 763
- 
								Dulciuri de Pasti. Bunatati cu ciocolata
 Numarul 762
- 
								Bucatarie rapida
 Numarul 761
- 
								Sugestii pentru masa de Pasti
 Numarul 760
- 
								Sfecla si peste
 Numarul 759
- 
								Dulciuri de post din Maramures
 Numarul 758
- 
								Retete de post
 Numarul 757
 
				
 
 
 


 
				 
			




 
				 
			 
			 
		
                
        	 
		 
		 
		