Cosul cu targuieli
							O masa de aperitive.  Usor de preparat si extrem de gustoasa, masa de aperitive poate fi servita in familie sau cand aveti musafiri. Sfecla rosie umpluta.  Ingrediente (pentru 8 bucati): 4 sfecle mici (a 200 g bucata), sare. Umplutura - 2 felii de paine alba (a 50 g), 3 linguri de ulei de masline, 2 ca...
							
							Citeste tot articolul
						
 
					
                    Alte articole din sectiunea "Cosul cu targuieli"
Afisare: 161 - 200 din 583 articole
- 
								Mancaruri de post. Bucate unguresti
 Numarul 756
- 
								Mancaruri cu legume
 Numarul 755
- 
								Bucatarie portugheza
 Numarul 754
- 
								Feluri de iarna, cu cartofi
 Numarul 753
- 
								Retete consistente, de iarna
 Numarul 752
- 
								Fara carne!
 Numarul 751
- 
								Sugestii pentru Sarbatori
 Numarul 749
- 
								Sugestii pentru masa de Craciun (I)
 Numarul 748
- 
								Masa de Craciun - Dulciuri
 Numarul 747
- 
								Torturi de Craciun
 Numarul 746
- 
								Bucatarie iberica
 Numarul 745
- 
								Bucatarie provensala
 Numarul 744
- 
								Retete cu Dovleac
 Numarul 743
- 
								Bucatarie olandeza
 Numarul 742
- 
								Bucatarie internationala
 Numarul 741
- 
								Mancaruri de sezon
 Numarul 740
- 
								Placinte - Retete frantuzesti
 Numarul 739
- 
								Mancaruri cu legume
 Numarul 738
- 
								Bucatarie italiana
 Numarul 737
- 
								Delicii vieneze
 Numarul 736
- 
								Feluri usoare
 Numarul 735
- 
								Bucatarie tiroleza
 Numarul 734
- 
								Bucatarie rapida
 Numarul 733
- 
								Mancaruri pentru toate buzunarele
 Numarul 732
- 
								Bucatarie frantuzeasca
 Numarul 731
- 
								Mancaruri variate
 Numarul 730
- 
								Dulciuri de vara
 Numarul 729
- 
								Omlete rafinate
 Numarul 728
- 
								In miezul verii
 Numarul 727
- 
								Bucatarie "creola"
 Numarul 726
- 
								Mancaruri de sezon
 Numarul 725
- 
								Mancaruri cu iaurt
 Numarul 724
- 
								Mancaruri de sezon
 Numarul 723
- 
								Mancaruri de vara
 Numarul 722
- 
								Delicii de vara
 Numarul 721
- 
								Castravetele
 Numarul 720
- 
								Vremea capsunilor
 Numarul 719
- 
								Vremea cartofilor noi
 Numarul 718
- 
								Preparate cu foi de placinta
 Numarul 717
- 
								Bucatarie greceasca
 Numarul 716
 
				
 
 
 


 
				 
			




 
				 
			 
			 
		
                
        	 
		 
		 
		