Retete de post din Basarabia
Salata din sfecla rosie cu mazare verde (vinegreta): Ingrediente: 2-3 sfecle rosii (impreuna sa cantareasca cam 0,5 kg), 600-800 g cartofi nesfaramiciosi, un morcov marisor, 2-3 castraveti murati (cam 200 g), un borcan de 0,5 g mazare verde, o ceapa, 50 g ulei de floarea soarelui, o legatura patrunjel, sare dupa gust (in loc de mazare verde se poate folosi fasole fiarta bine, iar in loc de castravete murat - varza murata). ...
Citeste tot articolul
Alte articole din sectiunea "Cosul cu targuieli"
Afisare: 41 - 80 din 583 articole
-
Dulciuri cu fructe
Numarul 877 -
Mancaruri de vara
Numarul 876 -
Cartofii noi
Numarul 875 -
Vara fara verdeturi? Niciodata!
Numarul 874 -
Daca aveti musafiri...
Numarul 873 -
Dulciuri de sezon
Numarul 872 -
Bucataria de luna MAI
Numarul 871 -
Miresme de primavara
Numarul 870 -
Bucatarie italiana
Numarul 869 -
Salate de primavara
Numarul 868 -
Mancaruri aromate
Numarul 867 -
Bucatarie cu legume
Numarul 866 -
Feluri cu carne de miel
Numarul 865 -
Feluri verzi, pentru Pasti
Numarul 864 -
Dulciuri pentru masa de Pasti
Numarul 863 -
Bucatarie de post
Numarul 861 -
Feluri de post
Numarul 860 -
Bucatarie cu verdeturi
Numarul 859 -
Feluri satioase si ieftine
Numarul 858 -
Mancaruri de sezon
Numarul 856 -
Bucatarie traditionala
Numarul 855 -
La placinte, inainte!
Numarul 854 -
Feluri fara carne
Numarul 853 -
Feluri ieftine si satioase
Numarul 852 -
Bucatarie... fierbinte cu piper
Numarul 851 -
Masa de Craciun
Numarul 850 -
Sugestii pentru masa de Craciun
Numarul 849 -
Masa de Craciun
Numarul 848 -
Feluri care tin de cald
Numarul 847 -
Feluri de post
Numarul 846 -
Vremea merelor
Numarul 845 -
Salatele toamnei
Numarul 844 -
Mancaruri cu legume
Numarul 843 -
Bucatarie clasica (I)
Numarul 842 -
Feluri cu branza
Numarul 841 -
Fineturi cu mere
Numarul 840 -
Bucatarie greceasca
Numarul 839 -
Bucatarie rapida
Numarul 838 -
Feluri cu rosii
Numarul 837 -
Mancaruri cu vinete
Numarul 836