Bucatarie de post
Scordolea (salata) de nuci: Ingrediente: 200 g miez de nuca, 4 catei de usturoi, 4 chifle sau 2 franzelute albe, 100 g untdelemn, 1/2 lamaie, sare. Mod de preparare: Se piseaza (nu se macina) nucile bine intr-un mojar, apoi se pun pe o farfurie. Se curata usturoiul si se da pe razatoarea cea mica sau se piseaza si el tot in mojar. Miezul chiflelor se inmoaie in apa, se stoarce in mana...
Citeste tot articolul
Alte articole din sectiunea "Cosul cu targuieli"
Afisare: 241 - 280 din 583 articole
-
Bucatarie rapida
Numarul 673 -
Mancaruri pentru toate gusturile
Numarul 672 -
Feluri cu dovlecei
Numarul 671 -
Vremea cartofilor noi
Numarul 670 -
Aluaturi de primavara
Numarul 669 -
Mancaruri pentru toate gusturile
Numarul 668 -
Anotimpul capsunilor
Numarul 667 -
Omlete variate
Numarul 666 -
Sugestii pentru masa de Pasti
Numarul 665 -
Dulciuri de sarbatori
Numarul 664 -
Mancaruri cu miel
Numarul 663 -
Retete de post taranesti
Numarul 662 -
Intre iarna si primavara...
Numarul 661 -
Adio, varza acra...
Numarul 660 -
Bucatarie rapida
Numarul 659 -
Mancaruri consistente, pentru timp friguros
Numarul 657 -
Mancaruri cu parfum de mirodenii
Numarul 656 -
Mancaruri cu telina
Numarul 655 -
Mancaruri cu usturoi
Numarul 654 -
Maslinele la loc de cinste
Numarul 653 -
Bucatarie italiana
Numarul 652 -
Mancaruri usoare cu legume si verdeata
Numarul 651 -
Bucatarie irlandeza
Numarul 650 -
Bucatarie rapida
Numarul 649 -
Trei feluri pentru Revelion
Numarul 648 -
Sugestii pentru Masa de Craciun
Numarul 647 -
Dulciuri pentru Craciun
Numarul 646 -
Cocaturi usoare, dar foarte bune
Numarul 645 -
Bucatarie rapida
Numarul 644 -
De patru ori macaroane
Numarul 643 -
Cartofi si iar cartofi...
Numarul 642 -
Campionul toamnei: dovleacul
Numarul 641 -
Mancaruri pentru zile reci
Numarul 640 -
Mancaruri cu legume si mirodenii
Numarul 639 -
Bucatarie rapida
Numarul 638 -
Mancaruri cu ardei grasi
Numarul 637 -
Bucatarie fara sare
Numarul 636 -
Bucatarie rapida
Numarul 635 -
Feluri cu rosii
Numarul 634 -
Sosuri pentru toate gusturile
Numarul 633