Atentie maxima la cumparatul carnii!
Fugiti de galantarele luminate cu becuri rosii. Culoarea face sa para si carnea mai rosie si mai proaspata. Evitati si produsele impachetate in ambalaje semiopace, a caror culoare nu o puteti observa. Carnea proaspata de porc si de pui are o nuanta delicata, de roz inchis. Vita, mielul si vanatul au culori mai intunecate. In nici un caz sa nu cumparati carne care bate spre maroniu, sau carne patata. ...
Citeste tot articolul
Alte articole din sectiunea "Strabunica stie tot"
Afisare: 481 - 520 din 540 articole
-
Strabunica stie tot
Numarul 407 -
Strabunica stie tot
Numarul 406 -
Strabunica stie tot
Numarul 405 -
Strabunica stie tot
Numarul 404 -
Strabunica stie tot
Numarul 403 -
Strabunica stie tot
Numarul 402 -
Strabunica stie tot
Numarul 401 -
Strabunica stie tot
Numarul 400 -
Strabunica stie tot
Numarul 399 -
Strabunica stie tot
Numarul 398 -
Strabunica stie tot
Numarul 397 -
Strabunica stie tot
Numarul 396 -
Strabunica stie tot
Numarul 395 -
Strabunica stie tot
Numarul 394 -
Strabunica stie tot
Numarul 393 -
Strabunica stie tot
Numarul 392 -
Strabunica stie tot
Numarul 391 -
Strabunica stie tot
Numarul 390 -
Strabunica stie tot
Numarul 389 -
Strabunica stie tot
Numarul 388 -
Strabunica stie tot
Numarul 387 -
Strabunica stie tot
Numarul 386 -
Strabunica stie tot
Numarul 385 -
Strabunica stie tot
Numarul 384 -
Strabunica stie tot
Numarul 383 -
Strabunica stie tot
Numarul 382 -
Strabunica stie tot
Numarul 381 -
Strabunica stie tot
Numarul 380 -
Strabunica stie tot
Numarul 379 -
Strabunica stie tot
Numarul 378 -
Strabunica stie tot
Numarul 377 -
Strabunica stie tot
Numarul 376 -
Strabunica stie tot
Numarul 375 -
Strabunica stie tot
Numarul 374 -
Strabunica stie tot
Numarul 373 -
Strabunica stie tot
Numarul 372 -
Strabunica stie tot
Numarul 370 -
Strabunica stie tot
Numarul 369 -
Strabunica stie tot
Numarul 368 -
Strabunica stie tot
Numarul 364