Atentie maxima la cumparatul carnii!
Fugiti de galantarele luminate cu becuri rosii. Culoarea face sa para si carnea mai rosie si mai proaspata. Evitati si produsele impachetate in ambalaje semiopace, a caror culoare nu o puteti observa. Carnea proaspata de porc si de pui are o nuanta delicata, de roz inchis. Vita, mielul si vanatul au culori mai intunecate. In nici un caz sa nu cumparati carne care bate spre maroniu, sau carne patata. ...
Citeste tot articolul
Alte articole din sectiunea "Strabunica stie tot"
Afisare: 321 - 360 din 540 articole
-
Bunica Stie Tot
Numarul 581 -
Ca sa gatiti mai repede, fara cantar...
Numarul 580 -
Cum se combate mahmureala cu ceai verde?
Numarul 579 -
Legume din Asia
Numarul 578 -
Despre sterilizarea fructelor
Numarul 577 -
Cosmeticale
Numarul 576 -
Sanatate
Numarul 575 -
E timpul dulceturilor! Umpleti-va camara!
Numarul 574 -
Despre flori si ingrijirea lor
Numarul 571 -
Canicula si plantele de balcon
Numarul 570 -
Bunica Stie Tot
Numarul 569 -
De la batrani adunate
Numarul 567 -
Strabunica stie tot
Numarul 566 -
Strabunica stie tot
Numarul 565 -
Strabunica stie tot
Numarul 564 -
Strabunica stie tot
Numarul 563 -
Strabunica stie tot
Numarul 562 -
Strabunica stie tot
Numarul 561 -
Strabunica stie tot
Numarul 560 -
Strabunica stie tot
Numarul 559 -
Strabunica stie tot
Numarul 558 -
Strabunica stie tot
Numarul 557 -
Strabunica stie tot
Numarul 556 -
Strabunica stie tot
Numarul 553 -
Strabunica stie tot
Numarul 552 -
Strabunica stie tot
Numarul 551 -
Strabunica stie tot
Numarul 550 -
Strabunica stie tot
Numarul 549 -
Strabunica stie tot
Numarul 548 -
Strabunica stie tot
Numarul 547 -
Strabunica stie tot
Numarul 546 -
Strabunica stie tot
Numarul 545 -
Strabunica stie tot
Numarul 544 -
Strabunica stie tot
Numarul 543 -
Strabunica stie tot
Numarul 542 -
Strabunica stie tot
Numarul 541 -
Strabunica stie tot
Numarul 540 -
Strabunica stie tot
Numarul 539 -
Strabunica stie tot
Numarul 538 -
Strabunica stie tot
Numarul 537