Atentie maxima la cumparatul carnii!
Fugiti de galantarele luminate cu becuri rosii. Culoarea face sa para si carnea mai rosie si mai proaspata. Evitati si produsele impachetate in ambalaje semiopace, a caror culoare nu o puteti observa. Carnea proaspata de porc si de pui are o nuanta delicata, de roz inchis. Vita, mielul si vanatul au culori mai intunecate. In nici un caz sa nu cumparati carne care bate spre maroniu, sau carne patata. ...
Citeste tot articolul
Alte articole din sectiunea "Strabunica stie tot"
Afisare: 281 - 320 din 540 articole
-
Sfaturi practice...
Numarul 626 -
Strabunica stie tot
Numarul 625 -
Din nou despre flori
Numarul 623 -
Despre buchete si flori
Numarul 622 -
Vremea dulceturilor
Numarul 621 -
Leacuri babesti
Numarul 620 -
Alimente-medicamente...
Numarul 619 -
Sfaturi generale
Numarul 618 -
Despre tarte cu fructe (se apropie vremea lor)
Numarul 617 -
Sfaturi mici pentru probleme mari
Numarul 616 -
Despre plante...
Numarul 615 -
Cum se intretin vasele de bucatarie
Numarul 614 -
Despre mult iubita cafea...
Numarul 613 -
Cum ne aparam de tantari
Numarul 612 -
Vopsiti ouale cu culori naturale!
Numarul 610 -
Pilaful, orezul
Numarul 609 -
De toate, pentru toti...
Numarul 608 -
Ca sa nu gresiti maioneza
Numarul 607 -
Strabunica Stie Tot
Numarul 606 -
Despre mirosuri...
Numarul 605 -
Sfaturi noi, pentru probleme vechi
Numarul 604 -
Grasimea de pe gulerul hainei
Numarul 603 -
Strabunica stie tot
Numarul 602 -
Strabunica Stie Tot
Numarul 601 -
Bucatariseli...
Numarul 600 -
De-ale bucatariei...
Numarul 599 -
Mic dictionar de bucatarie
Numarul 598 -
Mic dictionar de bucatarie (Ii)
Numarul 596 -
Mic dictionar de bucatarie
Numarul 595 -
Secretele aluatului (2)
Numarul 594 -
Strabunica Stie Tot
Numarul 591 -
Despre folosirea compreselor
Numarul 590 -
Strabunica Stie Tot
Numarul 589 -
Bunica Stie Tot
Numarul 588 -
De sanatate
Numarul 587 -
Bunica
Numarul 586 -
Bunica Stie Tot
Numarul 585 -
Academia prajiturilor
Numarul 584 -
Despre mar
Numarul 583 -
Cateva sfaturi legate de prajituri
Numarul 582