Mămăligă ca-n Italia!
Mămăligă prăjită cu slăninuţă şi ciuperci. Se pun la fiert, într-o oală, 1,2 l de apă cu o linguriţă de sare în 10 g unt. Când începe să clocotească apa, se trage oala pe marginea plitei, se toarnă mălaiul în ploaie şi se fierbe mămăliga, încet, circa 15-20 de minute, amestecând întruna. Se unge o tavă cu 10 g unt, se toarnă mămăliga în tavă, se netezeşte la suprafaţă şi se lasă să se răcească...
Citeste tot articolul
Alte articole din sectiunea "Cosul cu targuieli"
Afisare: 361 - 400 din 583 articole
-
Cosul cu targuieli
Numarul 549 -
Cosul cu targuieli
Numarul 548 -
Cosul cu targuieli
Numarul 547 -
Cosul cu targuieli
Numarul 546 -
Cosul cu targuieli
Numarul 545 -
Cosul cu targuieli
Numarul 544 -
Cosul cu targuieli
Numarul 543 -
Cosul cu targuieli
Numarul 542 -
Cosul cu targuieli
Numarul 541 -
Cosul cu targuieli
Numarul 540 -
Cosul cu targuieli
Numarul 539 -
Cosul cu targuieli
Numarul 538 -
Cosul cu targuieli
Numarul 537 -
Cosul cu targuieli
Numarul 536 -
Cosul cu targuieli
Numarul 535 -
Cosul cu targuieli
Numarul 534 -
Cosul cu targuieli
Numarul 533 -
Cosul cu targuieli
Numarul 532 -
Cosul cu targuieli
Numarul 531 -
Cosul cu targuieli
Numarul 530 -
Cosul cu targuieli
Numarul 529 -
Cosul cu targuieli
Numarul 528 -
Cosul cu targuieli
Numarul 527 -
Cosul cu targuieli
Numarul 526 -
Cosul cu targuieli
Numarul 525 -
Cosul cu targuieli
Numarul 524 -
Cosul cu targuieli
Numarul 523 -
Cosul cu targuieli
Numarul 522 -
Bucatarie rapida
Numarul 521 -
Cosul cu targuieli
Numarul 520 -
Cosul cu targuieli
Numarul 519 -
Cosul cu targuieli
Numarul 518 -
Cosul cu targuieli
Numarul 517 -
Cosul cu targuieli
Numarul 516 -
Cosul cu targuieli
Numarul 515 -
Cosul cu targuieli
Numarul 514 -
Cosul cu targuieli
Numarul 513 -
Cosul cu targuieli
Numarul 512 -
Cosul cu targuieli
Numarul 511 -
Cosul cu targuieli
Numarul 510