Totul despre supe
Daca ati uitat sa adunati spuma supei de carne, luati vasul de pe foc si adaugati un albus de ou nebatut. Acesta va coagula resturile de spuma, limpezind astfel supa. ...
Citeste tot articolul
Alte articole din sectiunea "Strabunica stie tot"
Afisare: 41 - 80 din 540 articole
-
Sfaturi ...
Numarul 879 -
Curatirea ...
Numarul 878 -
Sfaturi...
Numarul 877 -
Cum se ingrijesc pietrele ...
Numarul 876 -
Sapte sfaturi
Numarul 875 -
Ingrijirea obiectelor casnice ...
Numarul 874 -
Cum se scot petele ...
Numarul 873 -
Din nou despre scoaterea petelor
Numarul 872 -
Scoaterea petelor
Numarul 871 -
Bucatariseli
Numarul 870 -
De toate...
Numarul 869 -
Bucatariseli
Numarul 868 -
Aproape totul despre bezele
Numarul 866 -
Pentru reusita preparatelor ...
Numarul 865 -
Sanatate ...
Numarul 864 -
Sfaturi scurte
Numarul 863 -
Cele mai bune mirodenii
Numarul 862 -
Amoniacul
Numarul 861 -
Sfaturi pentru ingrijirea mainilor
Numarul 860 -
Ora ceaiului a sosit
Numarul 859 -
Sfaturi gospodaresti
Numarul 858 -
Alimente care scad nivelul colesterolului
Numarul 856 -
Sfaturi gospodaresti
Numarul 855 -
Sfaturi gospodaresti
Numarul 854 -
Bucatariseli...
Numarul 852 -
Totul despre PIPER...
Numarul 851 -
Craciunul - un pericol pentru animale
Numarul 850 -
Masa de sarbatori
Numarul 849 -
Recapitulare pentru Craciun
Numarul 848 -
Regal de lumina pentru Craciun
Numarul 847 -
Bucatariseli
Numarul 846 -
Sfaturi utile
Numarul 845 -
Sfaturi gospodaresti
Numarul 844 -
Diverse
Numarul 843 -
O baie "naturala" (III)
Numarul 842 -
O baie "naturala" (II)
Numarul 841 -
O baie "naturala"
Numarul 840 -
"Remedii" naturale contra PETELOR
Numarul 839 -
Traiti ecologic!
Numarul 838 -
Atentie la materialele sintetice!
Numarul 837