Mancaruri cu legume
Andive la cuptor* Ingrediente (pentru 2 portii): 4 andive, 4 felii de sunca de Praga sau de jambon (circa 300 g), 4 felii de cascaval (circa 100 g), 4 cartofi mari, unt sau ulei pentru uns tava, 200 g smantana (sau frisca nebatuta), 4 fire de rozmarin, sare, piper proaspat macinat. *Mod de preparare - Se scoate cotorul tare al andivelor cu ajutorul unui cutit ascutit si se infasoara fiecare andiva mai intai cu sunca si apoi cu cascaval (doar in partea de jos). ...
Citeste tot articolul
Alte articole din sectiunea "Cosul cu targuieli"
Afisare: 41 - 80 din 583 articole
-
Dulciuri cu fructe
Numarul 877 -
Mancaruri de vara
Numarul 876 -
Cartofii noi
Numarul 875 -
Vara fara verdeturi? Niciodata!
Numarul 874 -
Daca aveti musafiri...
Numarul 873 -
Dulciuri de sezon
Numarul 872 -
Bucataria de luna MAI
Numarul 871 -
Miresme de primavara
Numarul 870 -
Bucatarie italiana
Numarul 869 -
Salate de primavara
Numarul 868 -
Mancaruri aromate
Numarul 867 -
Bucatarie cu legume
Numarul 866 -
Feluri cu carne de miel
Numarul 865 -
Feluri verzi, pentru Pasti
Numarul 864 -
Dulciuri pentru masa de Pasti
Numarul 863 -
Retete de post din Basarabia
Numarul 862 -
Bucatarie de post
Numarul 861 -
Feluri de post
Numarul 860 -
Bucatarie cu verdeturi
Numarul 859 -
Feluri satioase si ieftine
Numarul 858 -
Mancaruri de sezon
Numarul 856 -
Bucatarie traditionala
Numarul 855 -
La placinte, inainte!
Numarul 854 -
Feluri fara carne
Numarul 853 -
Feluri ieftine si satioase
Numarul 852 -
Bucatarie... fierbinte cu piper
Numarul 851 -
Masa de Craciun
Numarul 850 -
Sugestii pentru masa de Craciun
Numarul 849 -
Masa de Craciun
Numarul 848 -
Feluri care tin de cald
Numarul 847 -
Feluri de post
Numarul 846 -
Vremea merelor
Numarul 845 -
Salatele toamnei
Numarul 844 -
Bucatarie clasica (I)
Numarul 842 -
Feluri cu branza
Numarul 841 -
Fineturi cu mere
Numarul 840 -
Bucatarie greceasca
Numarul 839 -
Bucatarie rapida
Numarul 838 -
Feluri cu rosii
Numarul 837 -
Mancaruri cu vinete
Numarul 836