Macaroane în fel şi chip
Penne (macaroane scurte) cu fileuri de sardele. Se fierb macaroanele al dente în apă cu sare şi se lasă să se scurgă. Dovleceii şi ardeii graşi se spală şi se taie bucăţele, iar ceapa şi usturoiul - curăţate şi spălate - se toacă mărunt. Se unge cu ulei o tigaie de teflon şi se călesc legumele pregătite.
Citeste tot articolul
Alte articole din sectiunea "Cosul cu targuieli"
Afisare: 361 - 400 din 583 articole
-
Cosul cu targuieli
Numarul 549 -
Cosul cu targuieli
Numarul 548 -
Cosul cu targuieli
Numarul 547 -
Cosul cu targuieli
Numarul 546 -
Cosul cu targuieli
Numarul 545 -
Cosul cu targuieli
Numarul 544 -
Cosul cu targuieli
Numarul 543 -
Cosul cu targuieli
Numarul 542 -
Cosul cu targuieli
Numarul 541 -
Cosul cu targuieli
Numarul 540 -
Cosul cu targuieli
Numarul 539 -
Cosul cu targuieli
Numarul 538 -
Cosul cu targuieli
Numarul 537 -
Cosul cu targuieli
Numarul 536 -
Cosul cu targuieli
Numarul 535 -
Cosul cu targuieli
Numarul 534 -
Cosul cu targuieli
Numarul 533 -
Cosul cu targuieli
Numarul 532 -
Cosul cu targuieli
Numarul 531 -
Cosul cu targuieli
Numarul 530 -
Cosul cu targuieli
Numarul 529 -
Cosul cu targuieli
Numarul 528 -
Cosul cu targuieli
Numarul 527 -
Cosul cu targuieli
Numarul 526 -
Cosul cu targuieli
Numarul 525 -
Cosul cu targuieli
Numarul 524 -
Cosul cu targuieli
Numarul 523 -
Cosul cu targuieli
Numarul 522 -
Bucatarie rapida
Numarul 521 -
Cosul cu targuieli
Numarul 520 -
Cosul cu targuieli
Numarul 519 -
Cosul cu targuieli
Numarul 518 -
Cosul cu targuieli
Numarul 517 -
Cosul cu targuieli
Numarul 516 -
Cosul cu targuieli
Numarul 515 -
Cosul cu targuieli
Numarul 514 -
Cosul cu targuieli
Numarul 513 -
Cosul cu targuieli
Numarul 512 -
Cosul cu targuieli
Numarul 511 -
Cosul cu targuieli
Numarul 510