Cum mâncăm iarna? - "Alimentele fac diferenţa între sănătate şi boală"
Trăim într-o zonă temperată, cu temperaturi scăzute în timpul sezonului rece, ceea ce justifică, oarecum, alimentaţia hipercalorică, faţă de celelalte sezoane ale anului. Însă o alimentaţie predominant carnivoră, bogată în grăsimi, este neadecvată, pentru că, deşi arderile sunt mai intense datorită termoreglării induse de frig, aportul celorlalţi nutrienţi - glucide şi proteine - nu trebuie nici el neglijat.
Citeste tot articolul
Cum scăpăm de grăsime?
Din doi europeni, unul şi-ar dori să slăbească. Cei ce se ambiţionează să ardă depozitele de grăsime din anumite zone ale corpului au nevoie de o strategie specifică. Vreţi să ştiţi ce cunosc în prezent specialiştii despre nutriţia corectă şi doza optimă de mişcare? Citiţi mai jos şi veţi afla...
Citeste tot articolul
Alte articole din sectiunea "Medicina preventiva"
Afisare: 81 - 98 din 98 articole
-
Afecţiunile psihosomatice
Numarul 1148 -
BOLI TABU (1)
Numarul 1138 -
Corigenţă la chimie: ACID sau BAZIC?
Numarul 1136 -
Soluţii pentru alergiile de sezon
Numarul 1118 -
Probleme respiratorii
Numarul 1057 -
Virozele pulmonare
Numarul 1057 -
Toamna şi inima
Numarul 1040 -
Când durerile de spate umblă pe tocuri şi poartă sutiene prea strânse
Numarul 1038 -
HOMOCISTEINA - noul colesterol
Numarul 1009 -
Ne mananca acarienii? ATENTIE LA DEMODEX!
Numarul 990 -
Alergiile iernii
Numarul 948 -
ATENTIE LA URTICARIE!
Numarul 936 -
Cifrul unei vieti sanatoase (II)
Numarul 888 -
Cifrul unei vieti sanatoase (I)
Numarul 887 -
Meditatie in gradina
Numarul 882 -
NOI TEHNICI ANTISTRES
Numarul 882 -
NASUL
Numarul 882 -
7 recomandari pentru o alimentatie sanatoasa
Numarul 879