Despre vin
Vinul trebuie întotdeauna gustat înainte de a fi turnat în pahar. Poate fi acru, fermentat sau cu gust de dop. Gustul de dop, prezent câteodată în vin, dispare dacă treceţi încet lichidul dintr-o sticlă în alta, printr-o pâlnie în care vârâţi un fir de cupru. O jumătate de pahar de vin are exact atâtea calorii cât are o lingură de unt.
Citeste tot articolul
Alte articole din sectiunea "Strabunica stie tot"
Afisare: 441 - 480 din 540 articole
-
Strabunica stie tot
Numarul 451 -
Strabunica stie tot
Numarul 450 -
Strabunica stie tot
Numarul 449 -
Strabunica stie tot
Numarul 448 -
Strabunica stie tot
Numarul 447 -
Strabunica stie tot
Numarul 446 -
Strabunica stie tot
Numarul 445 -
Strabunica stie tot
Numarul 444 -
Strabunica stie tot
Numarul 443 -
Strabunica stie tot
Numarul 442 -
Strabunica stie tot
Numarul 441 -
Strabunica stie tot
Numarul 439 -
Strabunica stie tot
Numarul 438 -
Strabunica stie tot
Numarul 437 -
Strabunica stie tot
Numarul 436 -
Strabunica stie tot
Numarul 435 -
Strabunica stie tot
Numarul 434 -
Strabunica stie tot
Numarul 433 -
Strabunica stie tot
Numarul 432 -
Strabunica stie tot
Numarul 430 -
Strabunica stie tot
Numarul 429 -
Strabunica stie tot
Numarul 428 -
Strabunica stie tot
Numarul 427 -
Strabunica stie tot
Numarul 426 -
Strabunica stie tot
Numarul 425 -
Strabunica stie tot
Numarul 423 -
Strabunica stie tot
Numarul 422 -
Strabunica stie tot
Numarul 421 -
Strabunica stie tot
Numarul 420 -
Strabunica stie tot
Numarul 419 -
Strabunica stie tot
Numarul 418 -
Strabunica stie tot
Numarul 417 -
Strabunica stie tot
Numarul 416 -
Strabunica stie tot
Numarul 415 -
Strabunica stie tot
Numarul 414 -
Strabunica stie tot
Numarul 413 -
Strabunica stie tot
Numarul 412 -
Strabunica stie tot
Numarul 410 -
Strabunica stie tot
Numarul 409 -
Strabunica stie tot
Numarul 408