Un maestru elveţian al bucătăriei, dedulcit la aromele româneşti: Jakob Hausmann
							Suntem la sfârşit de mai, pe o stradă parfumată cu flori de tei, la cea mai frumoasă grădină-restaurant din Bucureşti: "Mica Elveţie”. Amfitrionul este Jakob Hausmann, specialist în arta culinară, gastronom de renume internaţional. Ajuns în România în urmă cu 18 ani (s-a căsătorit cu o româncă, Crenguţa Hausmann, parteneră în viaţă şi în afacere), a visat să-i facă pe români să descopere deliciile bucătăriei elveţiene, şi-a reuşit. ...
							
							Citeste tot articolul
						
 
					
                    Alte articole din sectiunea "Acasa"
Afisare: 521 - 560 din 650 articole
- 
								Acasa
 Numarul 528
- 
								Acasa
 Numarul 527
- 
								Acasa
 Numarul 525
- 
								Acasa
 Numarul 523
- 
								Acasa
 Numarul 522
- 
								Manastirea din cer. Sapanta
 Numarul 521
- 
								Acasa
 Numarul 519
- 
								Acasa
 Numarul 518
- 
								Acasa
 Numarul 517
- 
								Iuliana Dascalu (21 ani, invatatoare in localitatea 1 Decembrie - Ilfov) - "Pentru mine, alfabetul incepe cu "A" de la "acasa"".
 Numarul 516
- 
								Acasa
 Numarul 515
- 
								Acasa
 Numarul 514
- 
								Acasa
 Numarul 513
- 
								Acasa
 Numarul 512
- 
								Acasa
 Numarul 511
- 
								Acasa
 Numarul 510
- 
								Acasa
 Numarul 509
- 
								Acasa
 Numarul 508
- 
								Acasa
 Numarul 507
- 
								Acasa
 Numarul 506
- 
								Acasa
 Numarul 505
- 
								Acasa
 Numarul 504
- 
								Acasa
 Numarul 502
- 
								Acasa
 Numarul 501
- 
								Jumatate branza, jumatate povesti
 Numarul 500
- 
								Acasa
 Numarul 498
- 
								Acasa
 Numarul 497
- 
								Acasa
 Numarul 496
- 
								Acasa
 Numarul 495
- 
								Acasa
 Numarul 494
- 
								Acasa
 Numarul 493
- 
								Acasa
 Numarul 491
- 
								Acasa
 Numarul 489
- 
								Acasa
 Numarul 488
- 
								Acasa
 Numarul 487
- 
								Acasa
 Numarul 486
- 
								Acasa
 Numarul 485
- 
								Acasa
 Numarul 484
- 
								Acasa
 Numarul 483
- 
								Acasa
 Numarul 482
 
				
 
 
 


 
				 
			 
                                  




 
				 
			 
                         
			 
		
                
        	 
		 
		 
		