Un maestru elveţian al bucătăriei, dedulcit la aromele româneşti: Jakob Hausmann
							Suntem la sfârşit de mai, pe o stradă parfumată cu flori de tei, la cea mai frumoasă grădină-restaurant din Bucureşti: "Mica Elveţie”. Amfitrionul este Jakob Hausmann, specialist în arta culinară, gastronom de renume internaţional. Ajuns în România în urmă cu 18 ani (s-a căsătorit cu o româncă, Crenguţa Hausmann, parteneră în viaţă şi în afacere), a visat să-i facă pe români să descopere deliciile bucătăriei elveţiene, şi-a reuşit. ...
							
							Citeste tot articolul
						
 
					
                    Alte articole din sectiunea "Acasa"
Afisare: 561 - 600 din 650 articole
- 
								Acasa
 Numarul 480
- 
								Acasa
 Numarul 479
- 
								Acasa
 Numarul 478
- 
								Acasa
 Numarul 477
- 
								Acasa
 Numarul 475
- 
								Acasa
 Numarul 474
- 
								Acasa
 Numarul 473
- 
								Acasa
 Numarul 472
- 
								Acasa
 Numarul 471
- 
								Acasa
 Numarul 470
- 
								Acasa
 Numarul 469
- 
								Acasa
 Numarul 468
- 
								Acasa
 Numarul 467
- 
								Acasa
 Numarul 466
- 
								Acasa
 Numarul 465
- 
								Acasa
 Numarul 464
- 
								Acasa
 Numarul 462
- 
								Acasa
 Numarul 461
- 
								Acasa
 Numarul 460
- 
								Acasa
 Numarul 459
- 
								Acasa
 Numarul 458
- 
								Acasa
 Numarul 457
- 
								Acasa
 Numarul 456
- 
								Acasa
 Numarul 455
- 
								Acasa
 Numarul 454
- 
								Acasa
 Numarul 453
- 
								Acasa
 Numarul 451
- 
								Acasa
 Numarul 450
- 
								Acasa
 Numarul 449
- 
								Testament pentru Mileniul Trei
 Numarul 448
- 
								Luchiana Fat, taranca din Desesti, Maramures
 Numarul 446
- 
								Mos Craciun prin Internet...
 Numarul 445
- 
								Acasa
 Numarul 444
- 
								Acasa
 Numarul 443
- 
								Acasa
 Numarul 442
- 
								Acasa
 Numarul 441
- 
								Acasa
 Numarul 440
- 
								Acasa
 Numarul 439
- 
								Acasa
 Numarul 437
- 
								Acasa
 Numarul 436
 
				
 
 
 


 
				 
			 
                                  




 
				 
			 
                         
			 
		
                
        	 
		 
		 
		