Un maestru elveţian al bucătăriei, dedulcit la aromele româneşti: Jakob Hausmann
Suntem la sfârşit de mai, pe o stradă parfumată cu flori de tei, la cea mai frumoasă grădină-restaurant din Bucureşti: "Mica Elveţie”. Amfitrionul este Jakob Hausmann, specialist în arta culinară, gastronom de renume internaţional. Ajuns în România în urmă cu 18 ani (s-a căsătorit cu o româncă, Crenguţa Hausmann, parteneră în viaţă şi în afacere), a visat să-i facă pe români să descopere deliciile bucătăriei elveţiene, şi-a reuşit. ...
Citeste tot articolul
Alte articole din sectiunea "Acasa"
Afisare: 641 - 650 din 650 articole
-
Acasa
Numarul 382 -
Acasa
Numarul 380 -
Maramuresul de dincolo de Gutai
Numarul 372 -
Acasa
Numarul 371 -
Mesaje Prin Internet
Numarul 367 -
"Formula As" in judetul Neamt
Numarul 366 -
Ultimul palarier din Salistea Sibiului
Numarul 362 -
Acasa
Numarul 360 -
Acasa
Numarul 354 -
Acasa
Numarul 341