Bucatarie basarabeana
Icre de dovlecei: Ingrediente: Pentru un borcan de 1 l - 1kg dovlecei, 0,5 kg rosii, 300 g ceapa, 200 g morcovi, 100 g ulei, sare dupa gust, o foaie dafin, 3-4 boabe piper negru, 2 cuisoare. *Mod de preparare: Dovleceii se spala, se zvanta si se curata de coaja, daca sunt prea mari. ...
Citeste tot articolul
Alte articole din sectiunea "Cosul cu targuieli"
Afisare: 441 - 480 din 583 articole
-
Cosul cu targuieli
Numarul 469 -
Cosul cu targuieli
Numarul 468 -
Cosul cu targuieli
Numarul 467 -
Cosul cu targuieli
Numarul 466 -
Cosul cu targuieli
Numarul 465 -
Cosul cu targuieli
Numarul 464 -
Cosul cu targuieli
Numarul 463 -
Cosul cu targuieli
Numarul 462 -
Cosul cu targuieli
Numarul 461 -
Cosul cu targuieli
Numarul 460 -
Cosul cu targuieli
Numarul 459 -
Cosul cu targuieli
Numarul 458 -
Cosul cu targuieli
Numarul 457 -
Cosul cu targuieli
Numarul 456 -
Cosul cu targuieli
Numarul 455 -
Cosul cu targuieli
Numarul 454 -
Cosul cu targuieli
Numarul 453 -
Cosul cu targuieli
Numarul 452 -
Cosul cu targuieli
Numarul 451 -
Cosul cu targuieli
Numarul 450 -
Cosul cu targuieli
Numarul 449 -
Cosul cu targuieli
Numarul 448 -
Cosul cu targuieli
Numarul 447 -
Cosul cu targuieli
Numarul 446 -
Cosul cu targuieli
Numarul 445 -
Cosul cu targuieli
Numarul 444 -
Cosul cu targuieli
Numarul 443 -
Cosul cu targuieli
Numarul 442 -
Cosul cu targuieli
Numarul 441 -
Cosul cu targuieli
Numarul 440 -
Cosul cu targuieli
Numarul 439 -
Cosul cu targuieli
Numarul 438 -
Cosul cu targuieli
Numarul 437 -
Cosul cu targuieli
Numarul 436 -
Cosul cu targuieli
Numarul 435 -
Cosul cu targuieli
Numarul 434 -
Cosul cu targuieli
Numarul 433 -
Cosul cu targuieli
Numarul 432 -
Cosul cu targuieli
Numarul 430 -
Cosul cu targuieli
Numarul 429