Bucatarie italiana
Salata cu sos fierbinte: Ingrediente (pentru 4 persoane): 3 cartofi, 1 capatana de salata verde, 1/2 legatura patrunjel verde, 3 cepe verzi, taiate rondele, sare, piper negru macinat, 2 felii bacon, taiate cubulete, 2 linguri otet de vin. * Mod de preparare: * Se spala bine cartofii si se fierb - cu coaja - circa 20-30 de minute in apa cu sare. * Intre timp, se alege salata, se spala, se zvanta, si se rupe fiecare frunza in 2-3 bucati.
Citeste tot articolul
Alte articole din sectiunea "Cosul cu targuieli"
Afisare: 41 - 80 din 583 articole
-
Dulciuri cu fructe
Numarul 877 -
Mancaruri de vara
Numarul 876 -
Cartofii noi
Numarul 875 -
Vara fara verdeturi? Niciodata!
Numarul 874 -
Daca aveti musafiri...
Numarul 873 -
Dulciuri de sezon
Numarul 872 -
Bucataria de luna MAI
Numarul 871 -
Miresme de primavara
Numarul 870 -
Salate de primavara
Numarul 868 -
Mancaruri aromate
Numarul 867 -
Bucatarie cu legume
Numarul 866 -
Feluri cu carne de miel
Numarul 865 -
Feluri verzi, pentru Pasti
Numarul 864 -
Dulciuri pentru masa de Pasti
Numarul 863 -
Retete de post din Basarabia
Numarul 862 -
Bucatarie de post
Numarul 861 -
Feluri de post
Numarul 860 -
Bucatarie cu verdeturi
Numarul 859 -
Feluri satioase si ieftine
Numarul 858 -
Mancaruri de sezon
Numarul 856 -
Bucatarie traditionala
Numarul 855 -
La placinte, inainte!
Numarul 854 -
Feluri fara carne
Numarul 853 -
Feluri ieftine si satioase
Numarul 852 -
Bucatarie... fierbinte cu piper
Numarul 851 -
Masa de Craciun
Numarul 850 -
Sugestii pentru masa de Craciun
Numarul 849 -
Masa de Craciun
Numarul 848 -
Feluri care tin de cald
Numarul 847 -
Feluri de post
Numarul 846 -
Vremea merelor
Numarul 845 -
Salatele toamnei
Numarul 844 -
Mancaruri cu legume
Numarul 843 -
Bucatarie clasica (I)
Numarul 842 -
Feluri cu branza
Numarul 841 -
Fineturi cu mere
Numarul 840 -
Bucatarie greceasca
Numarul 839 -
Bucatarie rapida
Numarul 838 -
Feluri cu rosii
Numarul 837 -
Mancaruri cu vinete
Numarul 836