Bucatarie italiana
Salata cu sos fierbinte: Ingrediente (pentru 4 persoane): 3 cartofi, 1 capatana de salata verde, 1/2 legatura patrunjel verde, 3 cepe verzi, taiate rondele, sare, piper negru macinat, 2 felii bacon, taiate cubulete, 2 linguri otet de vin. * Mod de preparare: * Se spala bine cartofii si se fierb - cu coaja - circa 20-30 de minute in apa cu sare. * Intre timp, se alege salata, se spala, se zvanta, si se rupe fiecare frunza in 2-3 bucati.
Citeste tot articolul
Alte articole din sectiunea "Cosul cu targuieli"
Afisare: 561 - 583 din 583 articole
-
Cosul cu targuieli
Numarul 346 -
Cosul cu targuieli
Numarul 345 -
Cosul cu targuieli
Numarul 344 -
Cosul cu targuieli
Numarul 342 -
Cosul cu targuieli
Numarul 342 -
Cosul cu targuieli
Numarul 341 -
Cosul cu targuieli
Numarul 340 -
Cosul cu targuieli
Numarul 340 -
Cosul cu targuieli
Numarul 339 -
Cosul cu targuieli
Numarul 339 -
Cosul cu targuieli
Numarul 338 -
Cosul cu targuieli
Numarul 337 -
Cosul cu targuieli
Numarul 336 -
Cosul cu targuieli
Numarul 335 -
Cosul cu targuieli
Numarul 334 -
Cosul cu targuieli
Numarul 333 -
Cosul cu targuieli
Numarul 332 -
Cosul cu targuieli
Numarul 331 -
Cosul cu targuieli
Numarul 330 -
Cosul cu targuieli
Numarul 329 -
Cosul cu targuieli
Numarul 328 -
Cosul cu targuieli
Numarul 327 -
Bucatarie rapida
Numarul 326