Mancaruri cu legume
Andive la cuptor* Ingrediente (pentru 2 portii): 4 andive, 4 felii de sunca de Praga sau de jambon (circa 300 g), 4 felii de cascaval (circa 100 g), 4 cartofi mari, unt sau ulei pentru uns tava, 200 g smantana (sau frisca nebatuta), 4 fire de rozmarin, sare, piper proaspat macinat. *Mod de preparare - Se scoate cotorul tare al andivelor cu ajutorul unui cutit ascutit si se infasoara fiecare andiva mai intai cu sunca si apoi cu cascaval (doar in partea de jos). ...
Citeste tot articolul
Alte articole din sectiunea "Cosul cu targuieli"
Afisare: 401 - 440 din 583 articole
-
Cosul cu targuieli
Numarul 509 -
Cosul cu targuieli
Numarul 508 -
Cosul cu targuieli
Numarul 507 -
Cosul cu targuieli
Numarul 506 -
Cosul cu targuieli
Numarul 505 -
Cosul cu targuieli
Numarul 504 -
Cosul cu targuieli
Numarul 503 -
Cosul cu targuieli
Numarul 502 -
Cosul cu targuieli
Numarul 501 -
Cosul cu targuieli
Numarul 500 -
Cosul cu targuieli
Numarul 499 -
Cosul cu targuieli
Numarul 498 -
Cosul cu targuieli
Numarul 497 -
Cosul cu targuieli
Numarul 496 -
Cosul cu targuieli
Numarul 495 -
Cosul cu targuieli
Numarul 494 -
Cosul cu targuieli
Numarul 493 -
Cosul cu targuieli
Numarul 492 -
Cosul cu targuieli
Numarul 491 -
Cosul cu targuieli
Numarul 490 -
Cosul cu targuieli
Numarul 489 -
Cosul cu targuieli
Numarul 488 -
Cosul cu targuieli
Numarul 487 -
Cosul cu targuieli
Numarul 486 -
Cosul cu targuieli
Numarul 485 -
Cosul cu targuieli
Numarul 484 -
Cosul cu targuieli
Numarul 483 -
Cosul cu targuieli
Numarul 482 -
Cosul cu targuieli
Numarul 481 -
Cosul cu targuieli
Numarul 480 -
Cosul cu targuieli
Numarul 479 -
Cosul cu targuieli
Numarul 478 -
Cosul cu targuieli
Numarul 477 -
Cosul cu targuieli
Numarul 476 -
Cosul cu targuieli
Numarul 475 -
Cosul cu targuieli
Numarul 474 -
Cosul cu targuieli
Numarul 473 -
Cosul cu targuieli
Numarul 472 -
Cosul cu targuieli
Numarul 471 -
Cosul cu targuieli
Numarul 470