Bucatarie rapida
							Budincuta de patrunjel. Ingrediente (pentru 4 portii): 300 g radacina de patrunjel + frunzele, 200 g frisca nebatuta (sau smantana), 2 oua, sare, piper proaspat macinat, nucsoara rasa, 2 lingurite unt. Mod de preparare: Se curata radacinile de patrunjel, se spala, se taie bucati...
							
							Citeste tot articolul
						
 
					
                    Alte articole din sectiunea "Cosul cu targuieli"
Afisare: 41 - 80 din 583 articole
- 
								Dulciuri cu fructe
 Numarul 877
- 
								Mancaruri de vara
 Numarul 876
- 
								Cartofii noi
 Numarul 875
- 
								Vara fara verdeturi? Niciodata!
 Numarul 874
- 
								Daca aveti musafiri...
 Numarul 873
- 
								Dulciuri de sezon
 Numarul 872
- 
								Bucataria de luna MAI
 Numarul 871
- 
								Miresme de primavara
 Numarul 870
- 
								Bucatarie italiana
 Numarul 869
- 
								Salate de primavara
 Numarul 868
- 
								Mancaruri aromate
 Numarul 867
- 
								Bucatarie cu legume
 Numarul 866
- 
								Feluri cu carne de miel
 Numarul 865
- 
								Feluri verzi, pentru Pasti
 Numarul 864
- 
								Dulciuri pentru masa de Pasti
 Numarul 863
- 
								Retete de post din Basarabia
 Numarul 862
- 
								Bucatarie de post
 Numarul 861
- 
								Feluri de post
 Numarul 860
- 
								Bucatarie cu verdeturi
 Numarul 859
- 
								Feluri satioase si ieftine
 Numarul 858
- 
								Mancaruri de sezon
 Numarul 856
- 
								Bucatarie traditionala
 Numarul 855
- 
								La placinte, inainte!
 Numarul 854
- 
								Feluri fara carne
 Numarul 853
- 
								Feluri ieftine si satioase
 Numarul 852
- 
								Bucatarie... fierbinte cu piper
 Numarul 851
- 
								Masa de Craciun
 Numarul 850
- 
								Sugestii pentru masa de Craciun
 Numarul 849
- 
								Masa de Craciun
 Numarul 848
- 
								Feluri care tin de cald
 Numarul 847
- 
								Feluri de post
 Numarul 846
- 
								Vremea merelor
 Numarul 845
- 
								Salatele toamnei
 Numarul 844
- 
								Mancaruri cu legume
 Numarul 843
- 
								Bucatarie clasica (I)
 Numarul 842
- 
								Feluri cu branza
 Numarul 841
- 
								Fineturi cu mere
 Numarul 840
- 
								Bucatarie greceasca
 Numarul 839
- 
								Bucatarie rapida
 Numarul 838
- 
								Feluri cu rosii
 Numarul 837
 
				
 
 
 


 
				 
			 
                                  




 
				 
			 
			 
		
                
        	 
		 
		 
		