Atenţie la aluminiu!
În mod normal, metalul pătrunde în corp prin intermediul alimentelor şi al apei de băut, în cantităţi inofensive. E prezent în multe legume, ca de pildă spanacul, salata verde şi ridichile. Există însă şi situaţia când el este eliberat din ambalaje sau vase de gătit şi trece în alimente, ceea ce se întâmplă ori de câte ori vine în contact cu mâncăruri sărate sau acre.
Citeste tot articolul
Alte articole din sectiunea "Medicina preventiva"
Afisare: 81 - 99 din 99 articole
-
TEST: Suferiţi de sindromul intestinului iritabil?
Numarul 1159 -
Afecţiunile psihosomatice
Numarul 1148 -
BOLI TABU (1)
Numarul 1138 -
Corigenţă la chimie: ACID sau BAZIC?
Numarul 1136 -
Soluţii pentru alergiile de sezon
Numarul 1118 -
Probleme respiratorii
Numarul 1057 -
Virozele pulmonare
Numarul 1057 -
Toamna şi inima
Numarul 1040 -
Când durerile de spate umblă pe tocuri şi poartă sutiene prea strânse
Numarul 1038 -
HOMOCISTEINA - noul colesterol
Numarul 1009 -
Ne mananca acarienii? ATENTIE LA DEMODEX!
Numarul 990 -
Alergiile iernii
Numarul 948 -
ATENTIE LA URTICARIE!
Numarul 936 -
Cifrul unei vieti sanatoase (II)
Numarul 888 -
Cifrul unei vieti sanatoase (I)
Numarul 887 -
Meditatie in gradina
Numarul 882 -
NOI TEHNICI ANTISTRES
Numarul 882 -
NASUL
Numarul 882 -
7 recomandari pentru o alimentatie sanatoasa
Numarul 879