Bucatarie cu verdeturi
Gulii in "halat": Ingrediente (pentru 4 portii): 150 g faina, sare, 130 g branza de vaci, 40 g unt, 4 gulii mai mici (a circa 200 g), 1 legatura marar, 50 g peste afumat, piper proaspat macinat, 1 ou. Mod de preparare: * Se amesteca - intr-un castron - faina cu o lingurita de sare, se adauga branza de vaci si untul si se framanta mai intai cu mixerul si apoi cu mana un aluat neted, care se acopera cu o folie de plastic si se lasa sa se odihneasca 10 minute. * Intre timp, se curata guliile de coaja si se fierb ...
Citeste tot articolul
Alte articole din sectiunea "Cosul cu targuieli"
Afisare: 361 - 400 din 583 articole
-
Cosul cu targuieli
Numarul 549 -
Cosul cu targuieli
Numarul 548 -
Cosul cu targuieli
Numarul 547 -
Cosul cu targuieli
Numarul 546 -
Cosul cu targuieli
Numarul 545 -
Cosul cu targuieli
Numarul 544 -
Cosul cu targuieli
Numarul 543 -
Cosul cu targuieli
Numarul 542 -
Cosul cu targuieli
Numarul 541 -
Cosul cu targuieli
Numarul 540 -
Cosul cu targuieli
Numarul 539 -
Cosul cu targuieli
Numarul 538 -
Cosul cu targuieli
Numarul 537 -
Cosul cu targuieli
Numarul 536 -
Cosul cu targuieli
Numarul 535 -
Cosul cu targuieli
Numarul 534 -
Cosul cu targuieli
Numarul 533 -
Cosul cu targuieli
Numarul 532 -
Cosul cu targuieli
Numarul 531 -
Cosul cu targuieli
Numarul 530 -
Cosul cu targuieli
Numarul 529 -
Cosul cu targuieli
Numarul 528 -
Cosul cu targuieli
Numarul 527 -
Cosul cu targuieli
Numarul 526 -
Cosul cu targuieli
Numarul 525 -
Cosul cu targuieli
Numarul 524 -
Cosul cu targuieli
Numarul 523 -
Cosul cu targuieli
Numarul 522 -
Bucatarie rapida
Numarul 521 -
Cosul cu targuieli
Numarul 520 -
Cosul cu targuieli
Numarul 519 -
Cosul cu targuieli
Numarul 518 -
Cosul cu targuieli
Numarul 517 -
Cosul cu targuieli
Numarul 516 -
Cosul cu targuieli
Numarul 515 -
Cosul cu targuieli
Numarul 514 -
Cosul cu targuieli
Numarul 513 -
Cosul cu targuieli
Numarul 512 -
Cosul cu targuieli
Numarul 511 -
Cosul cu targuieli
Numarul 510