Bucatarie cu verdeturi
Gulii in "halat": Ingrediente (pentru 4 portii): 150 g faina, sare, 130 g branza de vaci, 40 g unt, 4 gulii mai mici (a circa 200 g), 1 legatura marar, 50 g peste afumat, piper proaspat macinat, 1 ou. Mod de preparare: * Se amesteca - intr-un castron - faina cu o lingurita de sare, se adauga branza de vaci si untul si se framanta mai intai cu mixerul si apoi cu mana un aluat neted, care se acopera cu o folie de plastic si se lasa sa se odihneasca 10 minute. * Intre timp, se curata guliile de coaja si se fierb ...
Citeste tot articolul
Alte articole din sectiunea "Cosul cu targuieli"
Afisare: 561 - 583 din 583 articole
-
Cosul cu targuieli
Numarul 346 -
Cosul cu targuieli
Numarul 345 -
Cosul cu targuieli
Numarul 344 -
Cosul cu targuieli
Numarul 342 -
Cosul cu targuieli
Numarul 342 -
Cosul cu targuieli
Numarul 341 -
Cosul cu targuieli
Numarul 340 -
Cosul cu targuieli
Numarul 340 -
Cosul cu targuieli
Numarul 339 -
Cosul cu targuieli
Numarul 339 -
Cosul cu targuieli
Numarul 338 -
Cosul cu targuieli
Numarul 337 -
Cosul cu targuieli
Numarul 336 -
Cosul cu targuieli
Numarul 335 -
Cosul cu targuieli
Numarul 334 -
Cosul cu targuieli
Numarul 333 -
Cosul cu targuieli
Numarul 332 -
Cosul cu targuieli
Numarul 331 -
Cosul cu targuieli
Numarul 330 -
Cosul cu targuieli
Numarul 329 -
Cosul cu targuieli
Numarul 328 -
Cosul cu targuieli
Numarul 327 -
Bucatarie rapida
Numarul 326