Masa de Craciun
Curcan regal - Ingrediente (pentru 8 portii): Umplutura: 120 g praz, 3-4 linguri unt, 100 g paine alba (din ziua precedenta), 75 g smochine uscate, 75 g samburi de nuca, 75 g coacaze congelate (sau deshidratate), 1 lingura patrunjel verde tocat, 1 lingura rozmarin tocat, 50 g costita afumata, 3 linguri lichior de portocale (sau 2 linguri gem de portocale), sare, piper proaspat macinat. Curcanul: 1 curcan (circa 5 kg), 50 g unt moale, 1-2 linguri rozmarin tocat, 125 g costita ...
Citeste tot articolul
Alte articole din sectiunea "Cosul cu targuieli"
Afisare: 481 - 520 din 583 articole
-
Cosul cu targuieli
Numarul 428 -
Cosul cu targuieli
Numarul 427 -
Cosul cu targuieli
Numarul 426 -
Cosul cu targuieli
Numarul 425 -
Cosul cu targuieli
Numarul 423 -
Cosul cu targuieli
Numarul 422 -
Cosul cu targuieli
Numarul 421 -
Cosul cu targuieli
Numarul 420 -
Cosul cu targuieli
Numarul 419 -
Cosul cu targuieli
Numarul 418 -
Cosul cu targuieli
Numarul 417 -
Cosul cu targuieli
Numarul 416 -
Cosul cu targuieli
Numarul 415 -
Cosul cu targuieli
Numarul 414 -
Cosul cu targuieli
Numarul 413 -
Cosul cu targuieli
Numarul 412 -
Cosul cu targuieli
Numarul 411 -
Cosul cu targuieli
Numarul 410 -
Cosul cu targuieli
Numarul 409 -
Cosul cu targuieli
Numarul 408 -
Cosul cu targuieli
Numarul 407 -
Cosul cu targuieli
Numarul 406 -
Cosul cu targuieli
Numarul 405 -
Cosul cu targuieli
Numarul 404 -
Cosul cu targuieli
Numarul 403 -
Cosul cu targuieli
Numarul 402 -
Cosul cu targuieli
Numarul 401 -
Cosul cu targuieli
Numarul 400 -
Bucatarie americana
Numarul 399 -
Bucatarie rapida
Numarul 398 -
Cosul cu targuieli
Numarul 397 -
Cosul cu targuieli
Numarul 396 -
Bucatarie rapida
Numarul 395 -
Cosul cu targuieli
Numarul 394 -
Cosul cu targuieli
Numarul 393 -
Cosul cu targuieli
Numarul 392 -
Cosul cu targuieli
Numarul 391 -
Cosul cu targuieli
Numarul 390 -
Cosul cu targuieli
Numarul 389 -
Cosul cu targuieli
Numarul 388