Masa de Craciun
Curcan regal - Ingrediente (pentru 8 portii): Umplutura: 120 g praz, 3-4 linguri unt, 100 g paine alba (din ziua precedenta), 75 g smochine uscate, 75 g samburi de nuca, 75 g coacaze congelate (sau deshidratate), 1 lingura patrunjel verde tocat, 1 lingura rozmarin tocat, 50 g costita afumata, 3 linguri lichior de portocale (sau 2 linguri gem de portocale), sare, piper proaspat macinat. Curcanul: 1 curcan (circa 5 kg), 50 g unt moale, 1-2 linguri rozmarin tocat, 125 g costita ...
Citeste tot articolul
Alte articole din sectiunea "Cosul cu targuieli"
Afisare: 561 - 583 din 583 articole
-
Cosul cu targuieli
Numarul 346 -
Cosul cu targuieli
Numarul 345 -
Cosul cu targuieli
Numarul 344 -
Cosul cu targuieli
Numarul 342 -
Cosul cu targuieli
Numarul 342 -
Cosul cu targuieli
Numarul 341 -
Cosul cu targuieli
Numarul 340 -
Cosul cu targuieli
Numarul 340 -
Cosul cu targuieli
Numarul 339 -
Cosul cu targuieli
Numarul 339 -
Cosul cu targuieli
Numarul 338 -
Cosul cu targuieli
Numarul 337 -
Cosul cu targuieli
Numarul 336 -
Cosul cu targuieli
Numarul 335 -
Cosul cu targuieli
Numarul 334 -
Cosul cu targuieli
Numarul 333 -
Cosul cu targuieli
Numarul 332 -
Cosul cu targuieli
Numarul 331 -
Cosul cu targuieli
Numarul 330 -
Cosul cu targuieli
Numarul 329 -
Cosul cu targuieli
Numarul 328 -
Cosul cu targuieli
Numarul 327 -
Bucatarie rapida
Numarul 326